Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Φιλανδίας: Έξω οι Ροβάνπερα-Έβανς!

Ελλάδα 17:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Φιλανδίας: Έξω οι Ροβάνπερα-Έβανς!

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Φιλανδίας: Έξω οι Ροβάνπερα-Έβανς!

ΑΓΩΝΕΣ

Δραματική ανατροπή στην Φιλανδία με τους Κάλε Ροβάνπερα και Έλφιν Έβανς να εγκαταλείπουν κατά την τελευταία ημέρα. Με την Power Stage να απομένει οι Οζιέ-Νεβίλ στο 1-2.

Advertisement
Advertisement

Για τον Ροβάνπερα ήταν ένα σοκ πρώτης τάξεως. Ο Φιλανδός κρατούσε στα χέρια του την παρθενική του νίκη στη Φιλανδία. Ωστόσο στο τέλος της προτελευταίας ειδικής προσέκρουσε σε βράχο με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει.

Ο Κάλε δεν θα πάρει και τους 18 βαθμούς του Σαββάτου καθώς προϋπόθεση για αυτό είναι η ολοκλήρωση του αγώνα. Όσο για τον Έβανς το φετινό Ράλλυ Φιλανδίας θα το θυμάται για καιρό. Επειδή μπορούσε να μειώσει την διαφορά έναντι του Τιερί Νεβίλ όντας από την αρχή εντός της πρώτης τριάδας.

Ωστόσο οι χθεσινές του αναποδιές τον έβγαλαν εκτός διεκδίκησης. Αλλά τα χειρότερα ήρθαν σήμερα με την εγκατάλειψή του στην προτελευταία, επίσης, ειδική. Έτσι, ο Οζιέ ο οποίος -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα κερδίσει στην Φιλανδία μπαίνει και εκείνος στο παιχνίδι του τίτλου παρά το ότι δεν έχει τρέξει σε όλους τους αγώνες φέτος!

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, ο μεγάλος κερδισμένος δεν είναι άλλος από τον Τιερί Νεβίλ. Ο Βέλγος αποκτά πριν το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ένα υγιέστατο βαθμολογικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του, εφόσον τερματίσει σήμερα. Αλλά ας μην βιαζόμαστε να ανακηρύξουμε νικητές και ηττημένους ακόμη. Επειδή όπως είδαμε σήμερα, στη Φιλανδία τα πάντα είναι πιθανά. Ακόμη και εάν απομένει μόνο μία ειδική.