Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla: Κλέφτης στο gigafactory του Βερολίνου!

Ελλάδα 14:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla: Κλέφτης στο gigafactory του Βερολίνου!

ΝΕΑ

Tesla: Κλέφτης στο gigafactory του Βερολίνου!

ΝΕΑ

Το σημαντικότερο εργοστάσιο της Tesla στην Ευρώπη συνεχίζει να ταλανίζεται από προβλήματα.

Advertisement
Advertisement

Πάνω από 65.000 κούπες καφέ φέρονται να έχουν κλαπεί τους τελευταίους μήνες από το gigafactory της Tesla στο Βερολίνο.

Στην αποκάλυψη προχώρησε ο επικεφαλής του εργοστασίου, Andre Thierig λέγοντας ότι «Έχω βαρεθεί να εγκρίνω παραγγελίες για περισσότερες κούπες καφέ».

Με κάθε κούπα από αυτές που έχει η εταιρεία για τους υπαλλήλους της να κοστίζει περίπου 2 ευρώ, η Tesla έχει πληρώσει τουλάχιστον 130.000 ευρώ για κούπες οι οποίες τώρα δεν υπάρχουν, εξαιτίας κάποιου… ελαφροχέρη.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν, η αμερικανική εταιρεία δεν ερευνά το φαινόμενο και δε θα ξεκινήσει να ελέγχει τα πράγματα των υπαλλήλων καθώς σχολάνε από τη δουλειά. Ωστόσο, έχει ζητήσει ευγενικά οι μικροκλοπές να σταματήσουν.

Σύμφωνα με το Deutche Welle, η Tesla έχει αποφασίσει να πάψει να παρέχει σερβίτσια στην αίθουσα διαλείμματος, ως αντίδραση στο φαινόμενο με τις κούπες του καφέ.

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο και πιθανότατα το μικρότερο ζήτημα που είχε το gigafactory του Βερολίνου να αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό.

Advertisement

Υπενθυμίζουμε, ότι τον Μάρτιο, ακτιβιστές επιτέθηκαν στο εργοστάσιο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το αίτημα επέκτασής του. Ένα αίτημα που πολύ πρόσφατα εγκρίθηκε.

Επιπλέον, η παραγωγή τότε έπαψε για λίγες ώρες, καθώς ένας πυλώνας υψηλής τάσης είχε πάρει φωτιά λόγω της επίθεσης.

Advertisement

Συγκριτικά λοιπόν με εμπρηστικές επιθέσεις, μάλλον η έλλειψη από κούπες του καφέ δεν πληγώνει ιδιαίτερα το εργοστάσιο καθ’ αυτό.