Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πωλείται αυτή η… πειραγμένη Ferrari Testarossa;

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο πωλείται αυτή η… πειραγμένη Ferrari Testarossa;

ΝΕΑ

Πόσο πωλείται αυτή η… πειραγμένη Ferrari Testarossa;

ΝΕΑ

Το ιταλικό supercar έχει δεχθεί τη φροντίδα του γερμανικού βελτιωτικού οίκου Koenig Specials και ίναι όντως σπέσιαλ!

Advertisement
Advertisement

Αυτή είναι μια Ferrari Testarossa του 1985, η οποία ένα χρόνο μετά την έξοδό της από τις πύλες του Μαρανέλο, τροποποιήθηκε από το γερμανικό βελτιωτικό οίκο Koenig Specials, με το έργο που προέκυψε να φέρει το όνομα «Competition Evolution II».

O flat-12 κινητήρας των 4,9 λίτρων έχει αναβαθμιστεί στους 689 ίππους, χάρη σε ένα ζευγάρι στροβιλοσυμπιεστές, μεγαλύτερους ψύκτες και ένα ενημερωμένο σύστημα διαχείρισης, ενώ συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.

Το εντυπωσιακό στοιχείο ότι οι μηχανικοί της Koenig υποστηρίζουν ότι έχουν το λογισμικό, για να εκτοξεύσουν την ιπποδύναμη κοντά στους 1.000 ίππους, σε ένα αυτοκίνητο ηλικίας περίπου 40 ετών!

Advertisement
Advertisement

Οι τροποποιήσεις περιλαμβάνουν ακόμα, ανασχεδιασμένο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων, με διπλή απόληξη της εξάτμισης, αμορτισέρ Koni, ελατήρια H&R και μεγαλύτερα αγωνιστικά φρένα AP, εντυπωσιακά διογκωμένα πάνελ, πλευρικές εισαγωγές αέρα και μεγάλη πίσω αεροτομή.

Αυτή η ιδιαίτερη Testarossa δημοπρατείται από την Bring A Trailer, με τις προσφορές να «κλειδώνουν στις 17 Ιουλίου και την εκτιμώμενη τιμή να ανέρχεται στις 153.500 ευρώ. Αξίζει να τονιστεί, ότι το τροποποιημένο supercar, έχει «γράψει» μόλις 17.700 χιλιόμετρα.