Live Κίνηση
Περισσότερα
PEUGEOT 3008 2024

Νέο Peugeot 3008 PHEV: Μεγάλη αυτονομία, μηδενικός εταιρικός φόρος

Ελλάδα 11:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Peugeot 3008 PHEV: Μεγάλη αυτονομία, μηδενικός εταιρικός φόρος

PEUGEOT 3008 2024

Νέο Peugeot 3008 PHEV: Μεγάλη αυτονομία, μηδενικός εταιρικός φόρος

PEUGEOT 3008 2024

Το νέο Peugeot 3008 είναι δεδομένο πως θα μετατραπεί σύντομα στο νέο best seller της γαλλικής φίρμας. Όλα δείχνουν πως έχει όλα τα φόντα προκειμένου να το επιτύχει πάλι. Άλλωστε είναι μαθημένο στην επιτυχία, εάν κοιτάξει κανείς τι έπραξε ο προκάτοχός του. Η πληθώρα εκδόσεων το εγγυάται.

Advertisement
Advertisement

Πιστό στο DNA του προηγούμενου μοντέλου αλλά και εξολοκλήρου αναβαθμισμένο σε κάθε λεπτομέρεια, το νέο Peugeot 3008 έχει ως στόχο να θέσει εκ νέου νέα δεδομένα στην κατηγορία του, και κυρίως να ικανοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Κάτω από την “επιδερμίδα” του, κρύβεται η αξιοπιστία, η τεχνολογική υπεροχή, η περίσσια άνεση και φυσικά όλα τα παραπάνω παντρεύονται το επιβλητικό αγέρωχο στυλ ενός κουπέ SUV αμαξώματος που μαγνητίζει μεμιάς τα βλέμματα, από όπου κι αν περάσει…

Είναι γεγονός πως το νέο Peugeot 3008, επιβεβαιώνει πανηγυρικά για ακόμη μια φορά, ότι είναι σχεδιασμένο για τον απαιτητικό αγοραστή με υπέρογκες ανάγκες, ο οποίος απαιτεί τις καλύτερες υπηρεσίες από το αυτοκίνητό του, σε κάθε επίπεδο και σε κάθε επιμέρους τομέα.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, με το που εισέλθεις στο εσωτερικό αντιλαμβάνεσαι μεμιάς τις μεγάλες αλλαγές, με πρωταγωνιστή το Panoramic i-Cockpit, την νέα αιωρούμενη maxi οθόνη των 21 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, όπως επίσης και το νέο τιμόνι που είναι τοποθετημένο χαμηλά. Η θέση οδήγησης είναι εξαιρετική, ενώ στις ακριβές εκδόσεις έχεις την επιλογή πληροφόρησης και μέσω του υπερσύγχρονου Head-Up Display.

Όλα τα λεφτά όμως στο νέο Peugeot 3008 είναι η έκδοση PHEV. Εκείνη δηλαδή που βάζει με το δεξί το νέο fastback SUV της Peugeot στη λίγκα των ισχυρών γαλαζοαίματων. Απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να περάσουν στην αμιγώς ηλεκτροκίνηση, αλλά επιθυμούν να έχουν και την ελευθερία που τους προσφέρει η βενζίνη. Με το νέας γενιάς Plug-In hybrid σύστημα, με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και συνδυαστική ισχύ 195 ζωντανούς ίππους, δικαίως δημιουργεί νέα τάξη πραγμάτων στην κατηγορία του.

Σημειώστε εδώ πως σε σχέση με το απερχόμενο Plug-In Hybrid σύστημα, το νέο διαθέτει μπαταρία διπλάσιας χωρητικότητας (21 kWh) παρακαλώ, προσφέροντας μάλιστα αυξημένα επίπεδα ηλεκτρικής αυτονομίας, δηλαδή 87 και 102 χιλιόμετρα, σε συνδυασμένο και αστικό κύκλο αντίστοιχα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς σε καθημερινή βάση…

Advertisement

Το νέο Peugeot 3008 PHEV ξεχωρίζει κυρίως λόγω της αποδοτικότητάς του, η πιστοποιημένη κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 0,9 l/100 km και οι εκπομπές ξεκινούν από μόλις 19 gr CO2/km (μικτός κύκλος WLTP). Από εκεί και πέρα, χάρη στο μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου που φτάνει αισίως τα 55 λίτρα, το 3008 Plug-In Hybrid προσφέρει συνδυαστικά πολύ μεγάλη αυτονομία, η οποία βοηθά τον χρήστη να πραγματοποιήσει εύκολα και γρήγορα μεγάλα ταξίδια, χωρίς καν στάση για ανεφοδιασμό.

Άλλο ένα επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο στο νέο Peugeot 3008 PHEV, εκτός από τα παραπάνω ακράδαντα πλεονεκτήματά του, είναι πως οι εταιρικοί χρήστες απαλλάσσονται από τον φόρο εταιρικής χρήσης, ουδείς φυσικά μπορεί να παραβλέψει αυτό το ευεργετικό για τον χρήστη δεδομένο.

Advertisement