Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δυναμική η παρουσία της Ford στο Goodwood

Ελλάδα 6:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυναμική η παρουσία της Ford στο Goodwood

ΝΕΑ

Δυναμική η παρουσία της Ford στο Goodwood

ΝΕΑ

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Capri και η Mustang GTD, για πρώτη φορά σε δράση στο Goodwood. Επίσης, το ηλεκτρικό «θηρίο» SuperVan 4.2 κάνει το ντεμπούτο του στο Hillclimb Shootout.

Advertisement
Advertisement

Η Ford παρουσιάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της τόσο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης όσο και στα θερμικά συστήματα κίνησης μέσα από μια πλειάδα από future icon μοντέλα, τα οποία πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Capri πραγματοποίησε το παγκόσμιο δυναμικό ντεμπούτο του στη διάσημη ανάβαση του Goodwood.

Η Mustang GTD αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις ικανότητές της στο κοινό, ενώ το πρωτοποριακό ηλεκτρικό Ford SuperVan 4.2 δείχνει τα δόντια του στο Hillclimb Shootout.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πλέον αγαπητά αυτοκίνητα του κοινού επιστρέφει επίσης στο Goodwood. Ο λόγος για το Ford M-Sport Puma Hybrid Rally1, το οποίο αυτή τη στιγμή συμμετέχει στους αγώνες του WRC για το 2024.

Οι επισκέπτες του Goodwood Festival of Speed 2024 θα είναι οι πρώτοι στον κόσμο που θα δουν από κοντά το νέο Ford Raptor T1+, ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό αυτοκίνητο το οποίο είναι σχεδιασμένο με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις στον πιο απαιτητικό off-road αγώνα στον κόσμο.

Η συναρπαστική αποκάλυψη του νέου Raptor T1+ θα πραγματοποιηθεί στο Ballroom Paddock στις 12 Ιουλίου και ώρα 13:00 Ελλάδος, με οικοδεσπότη έναν οδηγό-θρύλο του παγκοσμίου μηχανοκίνητου αθλητισμού: τον τέσσερις φορές νικητή του Ράλι Ντακάρ και δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ράλι, Carlos Sainz Snr.

ΌχημαΤοποθεσίαΟδηγός ΑνάβασηςΗμερομηνία
Ford CapriElectric Avenue & Ford standPaul Swift11, 12, 13, 14 Ιουλίου
Ford Mustang GTDFord stand & Supercar PaddockFrédéric Vervisch11, 12, 13, 14 Ιουλίου
Ford SuperVan 4.2Ballroom PaddockRomain Dumas11, 12, 13, 14 Ιουλίου
M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1Ballroom PaddockAdrien Fourmaux/Gregoire Munster11, 12, 13, 14 Ιουλίου
Ford Raptor T1+Ballroom PaddockCarlos Sainz Snr και Nani Roma12, 13, 14 Ιουλίου