Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσες Bentley έχουν πουληθεί από την αρχή της χρονιάς στην Ελλάδα;

Ελλάδα 19:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσες Bentley έχουν πουληθεί από την αρχή της χρονιάς στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Πόσες Bentley έχουν πουληθεί από την αρχή της χρονιάς στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Η βρετανική φίρμα μπορεί να διαθέτει πολύ ακριβά αυτοκίνητα αλλά όπως φαίνεται και από τις πωλήσεις υπάρχει πελατολόγιο και στην Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

Ο Ιούλιος ξεκίνησε πολύ δυνατά για την αγορά του αυτοκινήτου και τα χαμόγελα παραμένουν, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για όσους αγοράζουν νέο αυτοκίνητο.

Τα περισσότερα μοντέλα αφορούν στην κατηγορία B, ενώ τα οχήματα ελευθέρου χρόνου (SUV) έχουν την τιμητική τους, με το ποσοστό επί τους συνόλου της αγοράς να αγγίζει σχεδόν το 60%.

Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις με ταξινομήσεις πολύ ακριβών αυτοκινήτων που κοστίζουν μία περιουσία και παρά την υψηλή φορολογία υπάρχει αγοραστικό κοινό. Ένα μοντέλο από αυτά το οποίο ταξινομήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου αφορούσε σε μία ολοκαίνουργια Bentley.

Έχει 544 ίππους και τελική τα 285χλμ./ώρα

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το Newsauto, πρόκειται για μία Bentley Flying Spur S Hybrid. Το βρετανικό μοντέλο έχει μήκος 5,3 μέτρα και εφοδιάζεται με μηχανικό σύνολο 2.9 λίτρων το οποίο συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα.

Το Plug-in hybrid σύστημα αποδίδει 544 άλογα, η ροπή του αγγίζει τα 750Nm ενώ προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 40 χιλιόμετρα. Από πλευράς επιδόσεων το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα του μοντέλου αγγίζει τα 285 χλμ./ώρα.

Πόσο κοστίζει;

Να σημειώσουμε όπως η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς ενώ το βάρος της Bentley Flying Spur S Hybrid φτάνει τα 2.430 κιλά. Αναφορικά με την τιμή της κοστολογείται πάνω από 270.000 ευρώ.

Advertisement

Να σημειώσουμε πως από την αρχή της χρονιάς έχουν ταξινομηθεί, με αυτή του Ιουλίου, 7 αυτοκίνητα της Bentley.