Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Πηγή έμπνευσης για απολαυστική οδήγηση

Ελλάδα 5:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Πηγή έμπνευσης για απολαυστική οδήγηση

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Πηγή έμπνευσης για απολαυστική οδήγηση

ΝΕΑ

Η Honda με το σύστημα Agile Handling Assist φέρνει νέα δεδομένα στην οδήγηση.

Advertisement
Advertisement

Η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η Honda για να κάνει το νέο Civic e:HEV το απόλυτο οδηγικά σεντάν, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο καινοτόμο σύστημα Agile Handling Assist. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης του οχήματος το οποίο έχει ρυθμιστεί και εξελιχθεί αποκλειστικά για τους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Το ΑΗΑ είναι άμεσα συνδεδεμένο με το σύστημα διεύθυνσης του Civic προσφέροντας διακριτική υποβοήθηση για πρόσθετη ασφάλεια και προβλέψιμη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Συνεργάζεται επίσης με τα ηλεκτρονικά συστήματα Honda Sensing του Civic κάνοντας πιο ομαλή τη μετάβαση από λωρίδα σε λωρίδα και κάνοντας πιο βελούδινη την απόκριση του τιμονιού στις στροφές.

Στη δυναμική συμπεριφορά του Honda Civic συμβάλει επίσης το επανασχεδιασμένο πλαίσιο που ανεβάζει το επίπεδο απόδοσης και απόκρισης στον οδηγό. Το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο κατά 35 χιλ. και το πίσω μετατρόχιο είναι φαρδύτερο κατά 18 χιλ. κάτι που κάνει το Honda Civic e:HEV πιο σταθερό και απολαυστικό από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, έχει μειωθεί η καθυστέρηση του τιμονιού χάρη στη μειωμένη τριβή τιμονιού κατά 28% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Η ακαμψία του αμαξώματος έχει αυξηθεί κατά 19% και ενισχύεται με το δίκτυο διασυνδεδεμένων δομών, το ισχυρό πλαίσιο σε σχήμα δακτυλίου και τη δομή άρθρωσης για το μπροστινό διάφραγμα. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα συναρπαστικό οδηγικά αυτοκίνητο που θα απολαύσει ο οδηγός καθημερινά.