Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lotus έχει φέρει αρκετές δίλιτρες Emira στην Ελλάδα…

Ελλάδα 9:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lotus έχει φέρει αρκετές δίλιτρες Emira στην Ελλάδα…

ΝΕΑ

Η Lotus έχει φέρει αρκετές δίλιτρες Emira στην Ελλάδα…

ΝΕΑ

Αρκετή ζήτηση υπάρχει στην Ελλάδα για την «μικρή» Lotus Emira που παίζει δυναμικά στην κατηγορία των σπορ διθέσιων αυτοκινήτων. Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες τους Newsauto από τα αυτοκίνητα που ήρθαν στη χώρα μας…

Advertisement
Advertisement

Δυναμικά ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγορές η Lotus, κάτι που φαίνεται τόσο από τα μοντέλα που έχει πλέον αλλά και θα δούμε σύντομα στη γκάμα της, όσο και από τη ζήτηση που ήδη υπάρχει.

Ακόμα και στην Ελλάδα η βρετανική φίρμα δείχνει ότι επιστρέφει και ένα από τα μοντέλα που θα της δώσει ώθηση, στην κατηγορία των σπορ διθέσιων μοντέλων, είναι η Emira. Το συγκεκριμένο είχε εισαχθεί με κινητήρα 3.5 λίτρων και ήταν περιορισμένης παραγωγής αλλά και απαγορευτικό λόγω κυβικών για την ελληνική αγορά.

Με την διάθεση της έκδοσης με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων, η Lotus δηλώνει δυναμικό παρών στην κατηγορία των διθέσιων σπορ μοντέλων.

Έχει ζήτηση…

Advertisement
Advertisement

Η εν λόγω έκδοση έχει «πατήσει» στην Ελλάδα εδώ και αρκετές εβδομάδες, ενώ η ελληνική εισαγωγική εταιρεία έχει φέρει αρκετά αυτοκίνητα για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερα αυτοκίνητα, σε διαφορετικά χρώματα αλλά όλα στην αρχική έκδοση 1st Edition.

Πόσο κοστίζει;

Advertisement

Πρόκειται για κίτρινη, ασημί, σκούρα πράσινη και μπορντό Lotus Emira οι οποίες σύντομα θα παραδοθούν σε αυτούς που τις έχουν παραγγείλει.

Να σημειώσουμε πως η δίλιτρη Lotus Emira εφοδιάζεται με τον ίδιο κινητήρα που φορά και η Mercedes A45 AMG. Ο συγκεκριμένος αποδίδει 365 ίππους και προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις, με το 0-100 να επιτυγχάνεται σε 4,4 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 275 χλμ./ώρα.

Advertisement

Η τιμή της Lotus Emira 1st Edition στην Ελλάδα με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων αγγίζει τα 135.000 ευρώ.

Advertisement