Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

instacar: Η απόλυτη επιλογή leasing για επιχειρήσεις

Ελλάδα 6:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

instacar: Η απόλυτη επιλογή leasing για επιχειρήσεις

ΝΕΑ

instacar: Η απόλυτη επιλογή leasing για επιχειρήσεις

ΝΕΑ

Το instacar προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων τα οποία είναι σε θέση να χαρίσουν στον επαγγελματία μια αξιόπιστη λύση.

Advertisement
Advertisement

Στο instacar θα βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε, στην τιμή που το θέλετε για να έχετε την ιδανική λύση σύγχρονης μετακίνησης, πάντα με την εγγύηση ποιότητας των υπηρεσιών του instacar.

Στην πλούσια γκάμα του instacar, κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να βρει αξιόπιστα επαγγελματικά οχήματα με χρηστικότητα επιπέδου ελβετικού σουγιά, τα οποία θα του λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια σε καθημερινή βάση και θα απογειώσουν τα κέρδη της επιχείρησης του.

Στο instacar υπάρχουν πολλά διαθέσιμα οικονομικά επαγγελματικά αυτοκίνητα που εκτός από την υψηλή πολυχρηστικότητά τους, προσφέρουν παράλληλα και λύσεις σε ό,τι ακριβώς ζητήσει ο επαγγελματίας οδηγός.

Advertisement
Advertisement

Το instacar προσδίδει στο leasing επαγγελματικών αυτοκινήτων νέα έννοια, η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα και επένδυση στον επιχειρηματικό κλάδο.

Το instacar, η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσίας μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τον επαγγελματία και κυρίως με τις υπέρογκες ανάγκες του, τόσο του ιδίου όσο και της επιχείρησής του.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική εταιρία leasing με δική της εφαρμογή instadriver, από την οποία μπορείς να παρακολουθείς τα πάντα σχετικά με το επαγγελματικό σου όχημα και το συμβόλαιό σου, καθώς και να αναφέρεις περιστατικά, όπως βλάβες και ατυχήματα, κλείνοντας αυτόματα και το ραντεβού επισκευής.

Advertisement

Με αυτό τον τρόπο δεν χάνεις πολύτιμο χρόνο από τη δουλειά σου, ενώ ενισχύεις περαιτέρω και τον προγραμματισμό.

Το leasing επαγγελματικών οχημάτων του instacar απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να οδηγούν ένα σύγχρονο τετράτροχο εργαλείο, χωρίς το «βάρος» ενός περιουσιακού στοιχείου για το οποίο θα έπρεπε να καταβληθούν πάγια έξοδα, απρόβλεπτες ζημιές και αναλώσιμα, όπως επίσης και το κόστος της μεταπωλητικής αξίας του.

Advertisement

Η ιδέα του leasing αυτοκινήτου έχει αλλάξει σημαντικά στις μέρες μας, ενώ το instacar φροντίζει ώστε να προχωρήσει ακόμη ένα βήμα παρακάτω, προσφέροντας την υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων με τον απλούστερο τρόπο.

Το instacar βρίσκεται διπλά στους επαγγελματίες προσφέροντας λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής τους. Ακόμη και αν χρειάζεστε ένα ηλεκτρικό όχημα, ή ένα αντίστοιχο με ψυγείο ή πολύ περισσότερο ένα ολόκληρο στόλο LCV, το εξειδικευμένο προσωπικό του instacar σας βοηθά να προβείτε στην καλύτερη επιλογή.

Το instacar εγγυάται πως μισθώνοντας ένα επαγγελματικό όχημα με leasing, δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλεια όπως επίσης και τη συντήρηση του επαγγελματικού αυτοκινήτου. Το instacar χαρίζει ξεκάθαρα υπεραξία στο leasing επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Advertisement