Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkswagen T‑Cross MORE: Για να έχεις τα πάντα και ακόμα περισσότερα

Ελλάδα 10:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen T‑Cross MORE: Για να έχεις τα πάντα και ακόμα περισσότερα

ΝΕΑ

Volkswagen T‑Cross MORE: Για να έχεις τα πάντα και ακόμα περισσότερα

ΝΕΑ

Θέλετε ένα καινούργιο κόμπακτ SUV, με μεγάλους χώρους, πλούσιο εξοπλισμό και την εγγύηση της Volkswagen; Το νέο Volkswagen T-Cross είναι το νέο σας αυτοκίνητο!

Advertisement
Advertisement

Το δημοφιλές B-SUV της VW με περισσότερες από 1.200.000 πωλήσεις μέχρι σήμερα,  ανανεώθηκε εφ’ όλης της ύλης τόσο οπτικά όσο και τεχνολογικά, με σύγχρονα συστήματα μετάδοσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Η σχεδιαστική ανανέωση του νέου T-Cross γίνεται εμφανής με την πρώτη ματιά.

Στο εμπρός μέρος τα φώτα έχουν αναδιαμορφωθεί, ενώ αλλαγές υπάρχουν στη γρίλια της μάσκας, στη διαμόρφωση των πλαϊνών αεραγωγών στις άκρες του καθώς και στην εντονότερη ανάδειξη του τραπεζοειδούς πλαισίου στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος του αμαξώματος, τα νέα φώτα LED έχουν πιο γραμμική εμφάνιση, περιβάλλονται από μαύρο πλαίσιο το οποίο εκτείνεται σε όλο το πλάτος, τα χαμηλά τοποθετημένα ανακλαστικά φώτα είναι τοποθετημένα υπό γωνία (αντί οριζόντια) και ο προφυλακτήρας έχει διαβαθμισμένη μορφοποίηση.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, τα νέα στοιχεία σε σχέση με πριν αφορούν στην τοποθέτηση καινούργιων ταπετσαριών, αναβαθμισμένων υλικών στο ταμπλό και στο εσωτερικό των θυρών και φυσικά στην πιο τεχνολογικά προηγμένη εικόνα του κόκπιτ.

Πλέον η κεντρική έγχρωμη οθόνη αφής δεν είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό αλλά έχει μια πιο “πλευστή” διαμόρφωση, με διαγώνιο 8,0 και προαιρετικά 9,2 ιντσών. Και στις δύο περιπτώσεις συνδυάζονται με την έγχρωμη οθόνη στον πίνακα οργάνων στο πλαίσιο του λεγόμενου Digital Cockpit, όπως το ονομάζει η Volkswagen.

Το νέο T-Cross διαπρέπει και στη χωροταξική εκμετάλλευση. Οδηγός και συνοδηγός θα βρουν άπλετο χώρο ενώ τα πίσω καθίσματα είναι χωρισμένα σε δύο τμήματα, σε αναλογία 60:40.

Advertisement

Μάλιστα, μπορούν να συρθούν εμπρός-πίσω (μαζί ή ανεξάρτητα μεταξύ τους) σε μια απόσταση έως 140 mm, δημιουργώντας περισσότερο ωφέλιμο χώρο για τους εκεί επιβαίνοντες ή για τον χώρο αποσκευών, αντίστοιχα. Οι πίσω επιβάτες κάθονται λίγο πιο ψηλά και έχουν κορυφαίο ωφέλιμο χώρο για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Στον δρόμο, το επανασχεδιασμένο T-Cross είναι άνετο, με εξαιρετική ηχομόνωση και ποιότητα κύλισης, ενώ ο 3κύλινδρος 1.0 TSI αποδεικνύεται ελαστικός και πρόθυμος σε όλο το φάσμα λειτουργίας του, με εξίσου χαμηλές απαιτήσεις σε καύσιμο.

Advertisement

Το νέο T-Cross είναι εξίσου ευκολοδήγητο μέσα στην πόλη, χάρη και στις κόμπακτ διαστάσεις, ενώ σημαντικό είναι ότι έχει τη δυνατότητα να κινηθεί απροβλημάτιστα και εκτός δρόμου αφού διαθέτει μεγάλο ύψος από το έδαφος (180 mm).

Τώρα με τις εκδόσεις T‑Cross MORE, η Volkswagen κάνει δώρο κορυφαίο εξοπλισμό αξίας 2.450 ευρώ με χαμηλή δόση, από 159 ευρώ/μήνα, και ελευθερία επιλογών.

Ο επιπρόσθετος εξοπλισμός στις εκδόσεις More περιλαμβάνει:

  • Μεταλλικό χρώμα
  • Ζάντες αλουμινίου 17”
  • Σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ
  • Keyless Access – Σύστημα κλειδώματος / ξεκλειδώματος & εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί
  • Πακέτο Lights & Vision – “Light Assist” Υποβοήθηση μεγάλης σκάλας / Αισθητήρας βροχής / Αυτόματος αντιθαμβωτικός εσωτερικός καθρέφτης.
Advertisement

Παρότι ο «βενιαμίν» της οικογένειας SUV της εταιρείας, το T-Cross αποδεικνύει εμφατικά πως όταν επιλέγεις Volkswagen, επιλέγεις αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής, μοναδική ασφάλεια και καινοτόμα τεχνολογία. Επιλέγεις τα πάντα.