Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι λέτε για ένα ταχύπλοο Abarth με ιπποδύναμη hot-hatch;

Ελλάδα 13:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι λέτε για ένα ταχύπλοο Abarth με ιπποδύναμη hot-hatch;

ΝΕΑ

Τι λέτε για ένα ταχύπλοο Abarth με ιπποδύναμη hot-hatch;

ΝΕΑ

Οι φίλοι του jet skiing και των ταχύπλοων μπορείτε να «τρίψετε» τα χέρια σας, διότι παρουσιάστηκε το Abarth Offshore. Είναι ό,τι βλέπετε και πολλά παραπάνω.

Advertisement
Advertisement

Το Abarth Offshore εξελίχθηκε και δημιουργήθηκε από την ιταλική Car Offshore, φυσικά σε συνεργασία με τη Stellantis. Υπόσχεται μοναδικές στιγμές ικανοποίησης και αδρεναλίνης και κοιτώντας τα χαρακτηριστικά του, μάλλον θα τα προσφέρει και με το παραπάνω.

Η σχεδίαση δε χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης, αφού όπως θα παρατηρήσετε, είναι σαν να βλέπεις το αμάξωμα ενός Abarth ενσωματωμένο πάνω σε ταχύπλοο.

Σύμφωνα με τη Stellantis, κάτω από το αλλόκοτο περίβλημα βρίσκεται ένας κινητήρας με απόδοση 233 ίππους. Που σημαίνει ότι το Abarth Offshore επιταχύνει μέχρι τα 107 χλμ./ ώρα. Υπενθύμιση, ότι μιλάμε για ταχύτητες πάνω σε νερό!

Advertisement
Advertisement

Στην «καμπίνα», υπάρχουν δύο σπορ καθίσματα Besenzoni με ζώνες τεσσάρων σημείων για την όποια ασφάλεια των επιβατών. Επίσης, το πάτωμα της καμπίνας είναι από συνθετικό ξύλο προσφέροντας έτσι μία αύρα πολυτέλειας, όπως και το ταμπλό που είναι ίδιας απόχρωσης με το εξωτερικό του υδάτινου οχήματος.

Τέλος, υπάρχει και ηχοσύστημα Garmin με τέσσερα ηχεία και woofer. Επιπλέον, το πίσω μέρος είναι κατά κύριο λόγο κατάστρωμα, ενώ υπάρχει και μία μεταλλική σκάλα για την εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση.

Stellantis και Car Off Shore δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει τίποτα σχετικά με την τιμή του Abarth Offshore, όπως δεν έχει γνωστοποιηθεί ούτε πότε θα μπει στην παραγωγή ή πότε θα λανσαριστεί στις αγορές.

Advertisement

Πάντως, η Stellantis αναφέρει ότι η Car Off Shore θα κατασκευάσει μόλις 500 μονάδες και σύμφωνα με την ιστοσελίδα της δεύτερης, θα διατίθενται μόνο 40 μονάδες τον χρόνο.