Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι συνέβη σε αυτήν τη Lamborghini Huracan Sterrato;

Ελλάδα 14:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι συνέβη σε αυτήν τη Lamborghini Huracan Sterrato;

ΝΕΑ

Τι συνέβη σε αυτήν τη Lamborghini Huracan Sterrato;

ΝΕΑ

Η Mansory λανσάρει ένα πρόγραμμα με εξατομικευμένες τροποποιήσεις για το ιταλικό μοντέλο. Για ακόμα μία φορά, η υπερβολή κυριαρχεί.

Advertisement
Advertisement

Ενώ η Lamborghini Huracan ετοιμάζεται να πει «αντίο» στην παγκόσμια αγορά του αυτοκινήτου, βελτιωτικοί οίκοι όπως η Mansory έχουν ίσως την τελευταία τους ευκαιρία να πάρουν μία καινούρια και να την τροποποιήσουν πριν τη διαθέσουν προς πώληση.

Στην παρούσα περίπτωση, έχουμε μία Huracan Sterrato που ως γνωστόν είναι περιορισμένης διαθεσιμότητας, καθώς η Lamborghini δημιούργησε ένα αυτοκίνητο με επιδόσεις supercar και ταυτόχρονα εντυπωσιακές δυνατότητες σε χωμάτινη διαδρομή.

Κάτι που τράβηξε την προσοχή της Mansory, η οποία είναι γνωστή για τις τολμηρές και υπερβολικές τροποποιήσεις που κάνεις σε πάσης φύσεως μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η γερμανική εταιρεία -όπως πάντα- διαθέτει τη Lamborghini Huracan Sterrato δίνοντας τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε πελάτη να την παραγγείλει στις προτιμήσεις του λεπτομέρεια προς λεπτομέρεια.

Πάντως, στη βασική της εκδοχή, το αμάξωμα αυτής της Lamborghini είναι γεμάτο με ενισχυμένο ανθρακόνημα, ενώ το ίδιο υλικό έχει χρησιμοποιηθεί για τις aftermarket ζάντες.

Σχετικά με την απόδοση, δεν απέχει πολύ από τους 610 ίππους του εργοστασιακού μοντέλου, αφού με την αναβάθμιση της Mansory αυτή η Huracan Sterrato αποδίδει 618 ίππους, γεγονός που τη βοηθάει να είναι κατά ένα δέκατο του δευτερολέπτου ταχύτερη στη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα (από 3,4 στα 3,3 δευτερόλεπτα).