Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα ένα teaser ανεβάζει την αδρεναλίνη για τη νέα Bugatti!

Ελλάδα 5:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα ένα teaser ανεβάζει την αδρεναλίνη για τη νέα Bugatti!

ΝΕΑ

Ακόμα ένα teaser ανεβάζει την αδρεναλίνη για τη νέα Bugatti!

ΝΕΑ

Το νέο υπεραυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Ιουνίου και μέχρι τότε, η γαλλική μάρκα συνεχίζει να τροφοδοτεί τη φαντασία με teasers.

Advertisement
Advertisement

Πλησιάζοντας προς την 20ή Ιουνίου, όταν θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια για το επόμενο hypercar, δίδεται στη δημοσιότητα μία ακόμα προεπισκόπηση, που επιβεβαιώνει ότι η Bugatti, τουλάχιστον ως προς το σχεδιαστικό κομμάτι, δεν θα αποκλίνει σημαντικά από τις βασικές αρχές της. Αλλά και ότι η ανυπομονησία που έχει δημιουργήσει, όλο αυτό το διάστημα, δεν είναι αδικαιολόγητη…

Προηγούμενα teaser μας έδειξαν ότι η μάρκα, με βάση το Molsheim, θα επιμείνει σε μια κομψή μάσκα από πέταλο και το χαρακτηριστικό κόκκινο σήμα «macaron», στην μπροστινή όψη. Μεγάλο ενδιαφέρον, με βάση το τελευταίο teaser, έχει τι πίσω μέρος, με τα φωτιστικά σώματα να τονίζουν το όνομα της μάρκας, ενώ είναι ξεκάθαρες οι επιρροές, τόσο από την Mistral, όσο και από τη Divo. Γνωρίζουμε ότι ο κινητήρας W16, ένα αριστούργημα της μηχανικής, θα υποκύψει για να ανοίξει τον χώρο για έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V16.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Μάτε Ρίματς, η χωρητικότητά του θα είναι 8,3 λίτρα και θα συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες. Ο θερμικός κινητήρας αναμένεται να αποδίδει περίπου 1.000 ίππους και η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του θα ξεπερνά τους 1.800 ίππους. Ο «κόφτης» ίσως είναι στις 9.500 σ.α.λ.

Advertisement
Advertisement

Στο νεότερο teaser, η γαλλική μάρκα περιγράφει το νέο hypercar ως «icon για την αιωνιότητα» (Pour l’éternité στα γαλλικά), υπονοώντας ένα πιθανό όνομα.