Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi driving days: Οδηγήστε πρώτοι το νέο A3 allstreet

Ελλάδα 14:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi driving days: Οδηγήστε πρώτοι το νέο A3 allstreet

ΝΕΑ

Audi driving days: Οδηγήστε πρώτοι το νέο A3 allstreet

ΝΕΑ

H «Audi driving days» είναι ένα εντυπωσιακό roadshow που δίνει την ευκαιρία σε όλους να δουν από κοντά αλλά και να οδηγήσουν τα νέα και ξεχωριστά μοντέλα της premium γερμανικής εταιρείας . Όπως είναι το νέο πολυδιάστατο A3 allstreet.

Advertisement
Advertisement

Το «Audi Driving Days» αποτελεί μια μοναδική εμπειρία, μια συσσώρευση τεχνολογίας, μια δυναμική ευκαιρία να δει κανείς από κοντά όλα τα δημοφιλή μοντέλα της Audi, να γνωρίσει την κορυφαία τεχνολογία, αλλά και το επίπεδο εξέλιξης και ποιοτικής αναβάθμισής τους.

Ο στόλος των Audi που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, θα αποτελείται από το νέο A3 allstreet, το Α1 allstreet, το αμιγώς ηλεκτρικό Q4 e-tron, τα δημοφιλή SUV Q2, Q3, Q5, Q8, αλλά και από μοντέλα υψηλών επιδόσεων που αναμένεται να εντυπωσιάσουν όσους τα δουν από κοντά στους εξουσιοδοτημένους εμπόρους Audi σε όλη την Ελλάδα.

Τα Audi Driving Days θα διαρκέσουν έως και τις 05 Ιουλίου ενώ το μοντέλο που αναμένεται να κλέψει περισσότερο την παράσταση μιας και πρώτη φορά θα παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό είναι το Audi A3 allstreet, το οποίο παντρεύει μαεστρικά δυο διαφορετικούς κόσμους.

Advertisement
Advertisement

Από την μια τον κόσμο των ποιοτικών και προικισμένων οδηγικά hatchbacks με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, και από την άλλη, τον αντίστοιχο της περιπέτειας και της ασφαλούς εξόρμησης, για όσους επιλέγουν να εκδράμουν άφοβα με το αυτοκίνητό τους το Σαββατοκύριακο.

Το νέο Audi A3 allstreet δεδομένα αλλάζει άρδην τους κανόνες του παιχνιδιού, ανεβάζοντας στο κατακόρυφο τις προσδοκίες για το τι να περιμένεις από ένα premium μοντέλο της κατηγορίας C και το πως μπορεί να αποκτήσει στυλ και δυνατότητες SUV.

Η χαρακτηριστική off-road εμφάνισή του συνδυάζεται με το αυξημένο ύψος από το έδαφος, αφού συγκριτικά με το γνωστό μας Α3 προσφέρει επιπλέον τρία εκατοστά, έτσι ώστε να μην νιώθεις ανασφάλεια όταν αποχωριστείς την άσφαλτο.

Advertisement

Εκτός όμως της σημαντικής απόστασης από το έδαφος, το νέο A3 allstreet προσφέρει μεταξύ άλλων υπερυψωμένη θέση καθισμάτων, προκειμένου να εποπτεύεις τα δρώμενα στο δρόμο, ενώ συνάμα, η λειτουργικότητα και η χρηστικότητα απογειώνονται.

Η αυξημένη άνεση κατά την επιβίβαση ή την αποβίβαση, καθώς και η καλύτερη ορατότητα θεωρούνται στοιχεία στα οποία δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή. Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 380 λίτρα, και μπορεί να φτάσει έως και τα 1.200 λίτρα με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα, οπότε, ο καλύτερος σύμμαχος των διακοπών έχει ονοματεπώνυμο.

Advertisement

Δεν χωρά αμφιβολία, πως το εντελώς νέο Audi A3 allstreet προσφέρει μια οδηγική εμπειρία ανάλογη με εκείνη ενός SUV, χωρίς όμως να αποχωρίζεται τα εγγενή πλεονεκτήματά του κλασικού Α3. Η υπόστασή του είναι βέβαιο πως προϊδεάζει απευθείας για τις δυνατότητές του σε κάθε είδους τερέν.

Κάτω από το θελκτικό του αμάξωμα, φωλιάζουν τεχνολογίες αντάξιες του ονόματος Audi, όπως είναι: το πακέτο φωτισμού Ambient Lighting pro για τη δημιουργία μοναδικής ατμόσφαιρας, το ενσωματωμένο Audi store για on demand εφαρμογές και λειτουργίες που εξασφαλίζει μια εξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία, τα πολυάριθμα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης, όπως και το πλήθος ψηφιακών λειτουργιών που υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το “ευ ζην” που πρεσβεύει η εταιρία με έμβλημα τους τέσσερις κύκλους.

Το νέο Audi A3 allstreet τιμά την εταιρία και προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας διαθέτοντας στη φαρέτρα του όλα εκείνα τα υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού που αυξάνουν κατακόρυφα τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας. Όλα συγκαταλέγονται στον στάνταρ εξοπλισμό προκειμένου οι επιβάτες να νιώθουν ασφαλείς σε κάθε είδους διαδρομή.

Advertisement

Το νέο Audi A3 allstreet αρχικά θα διατίθεται στην έκδοση 35 TFSI, με βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων, που αποδίδει 150 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων S tronic και ήπια υβριδική τεχνολογία.

Προς το τέλος της χρονιάς όμως θα ακολουθήσουν δύο ακόμη εκδόσεις. Η πρώτη, με σύστημα μετάδοσης plug-in hybrid και συνδυαστική ισχύ 204 ίππους και η δεύτερη με δίλιτρο κινητήρα TFSI, απόδοσης 204 ίππων και τετρακίνηση.

Το σίγουρο είναι πως στο “Audi driving days” έχεις την μοναδική ευκαιρία να συναντήσεις από κοντά τα τετράτροχα όνειρά σου, τα νέα εκείνα μοντέλα της Audi που ανέβασαν για ακόμη μια φορά τον πήχη στα ύψη. Μην το χάσεις…