Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δέκα χρόνια φυλακή για την φλεγόμενη Lamborghini

Ελλάδα 10:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δέκα χρόνια φυλακή για την φλεγόμενη Lamborghini

ΝΕΑ

Δέκα χρόνια φυλακή για την φλεγόμενη Lamborghini

ΝΕΑ

Το κυνήγι των views στα social media φθάνει διαρκώς σε νέα άκρα. Όμως οι ποινές και η φυλακή καραδοκούν.

Advertisement
Advertisement

O YouTuber Alex Choi, γνωστός ως Suk Min Choi, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών για ένα επικίνδυνο κόλπο με πυροτεχνήματα από ελικόπτερο.

Ο Choi κατηγορείται από τις ομοσπονδιακές αρχές για “πρόκληση τοποθέτησης εκρηκτικού ή εμπρηστικού μηχανισμού σε αεροσκάφος”.

Το περιστατικό αυτό αφορά ένα βίντεο με τίτλο “Destroying a Lamborghini with Fireworks”, το οποίο έγινε viral στις 4 Ιουλίου 2023.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο δείχνει δύο γυναίκες να εκτοξεύουν πυροτεχνήματα σε μια Lamborghini Huracan από ένα ελικόπτερο σε πτήση.

Η σκηνή πραγματοποιήθηκε σε μια απομονωμένη περιοχή που επιβεβαιώθηκε ότι είναι μια αποξηραμένη λίμνη.

Ο Choi κατηγορείται κυρίως επειδή στο βίντεο αναφέρεται συχνά ως ο σκηνοθέτης και ευχαριστεί την εταιρεία που έκανε το γύρισμα για τη συμμετοχή της στις “τρελές ιδέες του”.

Advertisement

Οι αρχές υποστηρίζουν ότι ο Choi δεν είχε άδεια για τη δραστηριότητα αυτή και ότι αγόρασε τα πυροτεχνήματα στη Νεβάδα, όπου είναι νόμιμα, και τα μετέφερε στην Καλιφόρνια, όπου είναι παράνομα.

Οι κατηγορίες επικεντρώνονται αποκλειστικά στη χρήση του αεροσκάφους για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού και όχι στη χρήση των πυροτεχνημάτων ή άλλων δραστηριοτήτων που φαίνονται στο βίντεο.

Advertisement

Οι αρχές έχουν δεδομένα ραντάρ που δείχνουν πότε απογειώθηκε το ελικόπτερο και πώς κατευθύνθηκε στη λίμνη El Mirage για τα γυρίσματα. Επίσης, έχουν καταγράψει συνομιλίες του Choi όπου συζητά την ιδέα του βίντεο.

Ο πιλότος που συμμετείχε έχασε την άδειά του τον Ιανουάριο εξαιτίας του βίντεο. Δύο χειριστές drone ανέφεραν ότι προσπάθησαν να μείνουν μακριά και πίσω από το ελικόπτερο.

Αν καταδικαστεί, ο Choi μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών.

@supercars716
Advertisement

PART 1 | Destroying a Lamborghini With Fireworks #destroying #lamborghini #fireworks #fyp #viralvideo

♬ Aesthetic – Gaspar