Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αν έχεις Tesla, δυνητικά έχεις και κρεβάτι (+video)

Ελλάδα 12:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αν έχεις Tesla, δυνητικά έχεις και κρεβάτι (+video)

ΝΕΑ

Αν έχεις Tesla, δυνητικά έχεις και κρεβάτι (+video)

ΝΕΑ

Είναι φοβερό τι εφευρίσκουν ορισμένες εταιρείες για να προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες τους.

Advertisement
Advertisement

Ας πάρουμε τη Snuuzu για παράδειγμα. Την ολλανδική startup εταιρεία που ιδρύθηκε από ανθρώπους της Tesla και μερικούς ταξιδιώτες. Η εφεύρεσή της αφορά ένα φουσκωτό στρώμα που ο ιδιοκτήτης ενός Tesla Model 3, Model Y ή Model X μπορεί να έχει παντού μαζί.

Η ιδέα υπάρχει από το 2016, όμως τώρα το προϊόν βρίσκεται ένα βήμα πριν το διεθνές λανσάρισμά του. Μάλιστα, οι παραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2024.

Η κεντρική ιδέα είναι ο ιδιοκτήτης Tesla να μπορεί να ταξιδεύει οπουδήποτε, έχοντας πάντα μαζί του ένα ειδικό στρώμα μέσα στο αυτοκίνητο όπου θα μπορεί να ξεκουράζεται όσο το έχει ανάγκη, μέχρι να συνεχίσει τις περιπέτειές του.

Advertisement
Advertisement

Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, ο συνιδρυτής της Snuuzu, Omar Tegel εξηγεί λεπτομερώς τον τρόπο λειτουργίας και τις καινοτομίες του στρώματος.

Αν κάτι μας εντυπωσίασε λίγο παραπάνω, είναι πως πρώτον είναι φουσκωτό και δεν χρειάζεται τρόμπα, αλλά με ένα κουμπί φουσκώνει και ξεφουσκώνει σε δευτερόλεπτα. Φυσικά, για να γίνει αυτό, απαιτείται το Tesla να έχει φορτισμένη τη μπαταρία του.

Πέραν αυτού, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το πόσο μαλακό ή σκληρό θα είναι το στρώμα, ωστόσο αυτή η λειτουργία πιθανότατα να χρεώνεται έξτρα.

Advertisement

Τέλος, το ειδικό στρώμα για τα Tesla διπλώνεται και αποθηκεύεται πολύ εύκολα, εν αντιθέσει με άλλα παρόμοια που ίσως γνωρίζετε. Αντίστοιχα, όταν ανοίγει, είναι πολύ εύκολο να το απλώσεις πριν πατήσεις τον διακόπτη για να φουσκώσει.

Το μέγεθός του μόλις διπλωθεί στην ειδική συσκευασία είναι αρκετά μικρό, ώστε να καταλάβει χώρο μόνο στο κάτω μέρος του πορτμπαγκάζ με το διπλό πάτωμα.

Advertisement

Σημείωση, πως η Snuuzu συνεργάστηκε με βιομηχανίες που εξειδικεύονται στα στρώματα και για αυτό δηλώνει με σιγουριά πως το στρώμα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Συν τοις άλλοις, το μήκος του ξεπερνάει τα 2 μέτρα, οπότε μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο εύρος ανθρώπων.

Βάσει της Snuuzu, το στρώμα θα έχει τιμή πώλησης 899 ευρώ, ωστόσο εάν κάποιος υποστηρίξει εμπράκτως την καμπάνια, θα το αποκτήσει στη μισή τιμή.

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο και παρέα με το στρώμα, ο ιδιοκτήτης Tesla θα λάβει σαν δώρ και δύο μαξιλάρια.

Advertisement