Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Nissan Qashqai στην Ελλάδα – Αναλυτικά οι τιμές ανά έκδοση

Ελλάδα 9:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Nissan Qashqai στην Ελλάδα – Αναλυτικά οι τιμές ανά έκδοση

ΝΕΑ

Το νέο Nissan Qashqai στην Ελλάδα – Αναλυτικά οι τιμές ανά έκδοση

ΝΕΑ

Το ριζικά αναβαθμισμένο Qashqai βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις των εγχώριων αντιπροσωπειών. Δείτε πόσο κοστίζει συνυπολογίζοντας την καλοκαιρινή έκπτωση που φτάνει έως τις 2.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Με ανανεωμένη και πιο ελκυστική σχεδίαση, καθώς και με σημαντικές τεχνολογικές προσθήκες που έχουν στόχο την ακόμα μεγαλύτερη άνεση αλλά και την ασφάλεια, το νέο Qashqai είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να αποτελεί μία από τις πιο βασικές επιλογές των υποψηφίων αγοραστών που αναζητούν ένα ολοκληρωμένο SUV.

Οι αλλαγές αφορούν αποκλειστικά στη διαφοροποίηση του αμαξώματος και του εσωτερικού, όπως και στην απαραίτητη επικαιροποίηση κάποιων από τα συστήματα του εξοπλισμού του. Δεν υπάρχουν αλλαγές στην ανάρτηση ή στους κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται.

Η επανασχεδίαση των φώτων έχει κάνει τα LED ημέρας να εντάσσονται στην άκρη της (γρίλια) και να δείχνουν ότι είναι μέρος της και όχι τμήμα πλάι σε αυτή.

Advertisement
Advertisement

Οι προβολείς έχουν το σχήμα ενός σπαθιού Σαμουράι, τονίζοντας το σχήμα τους και δίνοντας την εικόνα ενός βασικού αντικειμένου της παράδοσης των Ιαπώνων.

Στο εμπρός μέρος, η μάσκα και τα φώτα είναι τα νέα στοιχεία, όπως και το καπό. Η γρίλια είναι ευρύτερη από πριν και έχει αφαιρεθεί το πλαίσιο χρωμίου που υπήρχε ως τώρα σε αυτή.

Πλέον, η τεχνολογική «ομπρέλα» ADAS έχει περισσότερα συστήματα, ενώ ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιεί προσωρινά κάποια από αυτά, εφόσον το επιθυμεί.

Advertisement

Το ανασχεδιασμένο Qashqai διαθέτει το Connected Services 2.0 το οποίο αναβαθμίζει τους χάρτες και τις εφαρμογές της Google, ενώ έχει προστεθεί και ο ψηφιακός βοηθός του τεχνολογικού κολοσσού ο οποίος ενεργοποιείται με τη φράση «Hey Google».

Σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο και σε ανάλογα επίπεδα εξοπλισμού, οι τιμές του νέου Qashqai διατηρούνται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα:

  • Η έκδοση 1.3 Mild Hybrid 140 PS M/T διατίθεται από 29.990€
  • Η έκδοση 1.3 Mild Hybrid 158 PS X-Tronic διατίθεται από 32.990€
  • Η έκδοση 1.3 Mild Hybrid 158 PS X-Tronic 4WD διατίθεται από 36.990€
  • Η έκδοση e-Power 190 PS διατίθεται από 39.990€
Advertisement

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές πώλησης ανά έκδοση εξοπλισμού καθώς και τα στοιχεία του εξοπλισμού.