Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW δείχνει τη νέα Σειρά 1 Μ (+ video)

Ελλάδα 19:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW δείχνει τη νέα Σειρά 1 Μ (+ video)

ΝΕΑ

Η BMW δείχνει τη νέα Σειρά 1 Μ (+ video)

ΝΕΑ

Η BMW πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα την επανασχεδιασμένη Σειρά 1 η οποία -φυσικά- θα έχει και έκδοση Μ.

Advertisement
Advertisement

Πριν από 20 χρόνια η BMW παρουσίασε στην αγορά τη Σειρά 1, το μικρότερων διαστάσεων όχημα της γκάμα της. Το 2019 εμφανίστηκε η τρίτη γενιά του πολυτελούς μικρομεσαίου και πλέον έχει έρθει η ώρα να επανασχεδιαστεί και να ανανεωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η ανανεωμένη BMW Σειρά 1 πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα εντός του Ιουλίου (τρέχοντος έτους). Από αυτά που ξέρουμε τώρα προκύπτει ότι εξωτερικά οι αλλαγές αφορούν στους προφυλακτήρες και τα φώτα εμπρός και πίσω.

Η παρούσα BMW M135i xDrive.

Στα πρωτότυπα αυτοκίνητα με τα οποία έγιναν οι δοκιμές εξέλιξης διακρίνονταν πιο  έντονα διαμορφωμένες αεροδυναμικές προσθήκες, ιδίως στην έκδοση M. Στο εσωτερικό του επανασχεδιασμένου μοντέλου αναμένεται να υπάρχουν μεγαλύτερες οθόνες και αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων.

Advertisement
Advertisement

Η BMW, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα σύντομο βίντεο με την ως τώρα ιστορία της Σειράς 1. Όμως, το ίδιο έκαναν και οι άνθρωποι του τμήματος BMW M, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνέχιση παραγωγής της κορυφαίας έκδοσης.

Ωστόσο, στο σχετικό βίντεο τα πλάνα που αφορούν στην ανανεωμένη Σειρά 1 είναι σκοπίμως σκοτεινά για να μην αποκαλυφθούν λεπτομέρειες πρόωρα. Έτσι, στην περίπτωση της BMW M135i xDrive δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται γι’ αυτή με τον ίδιο κινητήρα των 306 ίππων ή για μια νέα πιο ισχυρή εκδοχή.

Οι απορίες μας σχετικά με την επανασχεδιασμένη Σειρά 1 θα λυθούν σύντομα με την επίσημη παρουσίασή της.