Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εάν δεν έχεις τα χρήματα για Porsche, πάρε το… smartphone

Ελλάδα 16:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εάν δεν έχεις τα χρήματα για Porsche, πάρε το… smartphone

ΝΕΑ

Εάν δεν έχεις τα χρήματα για Porsche, πάρε το… smartphone

ΝΕΑ

Όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για την απόκτηση μίας Porsche, ίσως πρέπει να κοιτάξουν για ένα smartphone που έχει τη δική της πινελιά.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη, υπάρχουν και οι ιδιοκτήτες Porsche που πιθανότατα να θέλουν να έχουν κινητό τηλέφωνο ασορτί με το αυτοκίνητό τους. Σε κάθε περίπτωση, η γερμανική εταιρεία έχει φροντίσει με τον δικό της τρόπο να συνδέσει το όνομά της με τον κόσμο των τεχνολογιών.

Η έξυπνη κίνηση με την οποία το πέτυχε αυτό, είναι η σύναψη συμφωνίας με την Honor. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Porsche συνεργάζεται με μία εταιρεία τεχνολογιών για ειδική έκδοση smartphone, αφού στο παρελθόν έχει κάνει κάτι παρόμοιο με τις Huawei και Blackberry.

Η νέα της συνεργασία λοιπόν αφορά δύο κορυφαία μοντέλα της Honor και ονομάζονται Magic6 RSR και Magic V2 RSR. Το πρώτο χαρακτηρίζεται από την Porsche ως «το σπορ μοντέλο των smartphone».

Advertisement
Advertisement

Βασίζεται στο Honor Magic6 Pro, μόνο που έχει μερικές σχεδιαστικές αλλαγές, ώστε να έχει αυτό το στιλ που «φωνάζει» Porsche Design. Κάτι που αναγράφεται και πάνω στο τηλέφωνο. Παράλληλα, διατίθεται με δύο έντονα και πολύ ξεχωριστά χρώματα.

Βέβαια, η τιμή είναι αντίστοιχη αφού το Magic6 RSR κοστίζει τα διπλάσια από την κανονική του τιμή, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στις ΗΠΑ όπου έχει λανσαριστεί. Στη δεύτερη μάλιστα, έχει ήδη εξαντληθεί.

Ως προς το δεύτερο, το Honor Magic V2 RSR, είναι πιο στιλάτο σχεδιαστικά από το Magic6, αλλά όχι το ίδιο ισχυρό ως προς τις τεχνολογικές του δυνατότητες.

Advertisement

Παρόλα αυτά, είναι ακόμα πιο ακριβό, με την τιμή να είναι ξανά διπλάσια από την αρχική έκδοση η οποία δε φέρει σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Porsche.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για 2+ χιλιάρικα το κάθε ένα. Πολύ φθηνότερο από οποιοδήποτε μοντέλο της Porsche, αλλά ταυτόχρονα μία προσιτή τιμή για έναν ιδιοκτήτη Porsche.

Advertisement