Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διθέσια η Porsche 911 GTS T-Hybrid και η 911 Carrera

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διθέσια η Porsche 911 GTS T-Hybrid και η 911 Carrera

ΝΕΑ

Διθέσια η Porsche 911 GTS T-Hybrid και η 911 Carrera

ΝΕΑ

Η Porsche παρουσίασε τόσο την καινούργια 911 Carrera GTS με υβριδικής διάταξής κινητήρα όπως και την 911 Carrera. Ωστόσο, κάτι λείπει από το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche, πρόσθεσε ακόμη μια πρωτιά στην 911, το αυτοκίνητο που για περισσότερα από 60 χρόνια συνεχίζει την εμπορική πορεία της. Η παρουσίαση της νέας 911 GTS η οποία έχει υβριδικής διάταξης boxer κινητήρα για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι ένα ορόσημο. Ταυτόχρονα, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε και την ανανεωμένη 911 Carrera.

Ως γνωστόν, το μοντέλο είναι ένα σπορ όχημα 2+2 θέσεων. Πλέον, η Porsche θα το διαθέτει χωρίς τα πίσω καθίσματα. Δηλαδή η βασική έκδοσή της θα έχει τις δύο εμπρός θέσεις και διαμορφωμένο «πάγκο» πίσω από αυτά.

Η πρακτική των ανθρώπων της εταιρείας να χρεώνουν οτιδήποτε είναι δυνατόν να διατεθεί ως προαιρετικός εξοπλισμός (και να αποκομίζουν μεγάλο κέρδος ανά πωλούμενο αυτοκίνητο) αυτή τη φορά έφτασε και τους πίσω επιβάτες. Πλέον, όποιος θέλει να μεταφέρει και τα παιδιά του με την 911 θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον χρήματα για να έχει αυτή τη δυνατότητα.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, η εταιρεία έχει και στο παρελθόν κατασκευάσει και διαθέσει την 911 μόνο με δύο θέσεις. Όμως, πρόκειται για ειδικές εκδόσεις του μοντέλου οι οποίες έχουν ακόμη πιο σπορ χαρακτήρα, όπως η 911 GT3, η 911 GT3 RS, η 911 GT2 RS. Τώρα, αυτή η τάση αφορά και στο «βασικό» μοντέλο.

Τέλος, από την Porsche ανακοινώθηκε ότι το αυτοκίνητο θα διατίθεται μόνο σε δύο βασικά χρώματα: ένα από άσπρο και ένα απλό μαύρο. Όλα τα υπόλοιπα θα χρεώνονται επιπλέον.