Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι έγινε όταν η Hilary Swank οδήγησε στις ερημιές Toyota Land Cruiser; (+video)

Ελλάδα 16:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι έγινε όταν η Hilary Swank οδήγησε στις ερημιές Toyota Land Cruiser; (+video)

ΝΕΑ

Τι έγινε όταν η Hilary Swank οδήγησε στις ερημιές Toyota Land Cruiser; (+video)

ΝΕΑ

Θέλοντας να προωθήσει την τελευταία γενιά του εμβληματικού της off-roader, η Toyota έδειξε για τι ακρότητες είναι ικανό, δίνοντάς το σε celebrities.

Advertisement
Advertisement

Εάν θες να πας στις ερημιές, παίρνεις ένα γνήσιο SUV, με τετρακίνηση, off-road ελαστικά και τις αντίστοιχες ζάντες. «Εάν θες να επιστρέψεις, πάρε ένα Land Cruiser» λέει η Toyota, αποδεικνύοντας τώρα του λόγου το αληθές.

Η ιαπωνική εταιρεία, στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας εκδοχής του δημοφιλούς μοντέλου της, κάλεσε την βραβευμένη ηθοποιό, Hilary Swank και τον κωμικό Jimmy O. Yang, δίνοντάς τους την πρόκληση να κάνουν μία σκληροπυρηνική εξόρμηση.

Η Swank πήρε μαζί στο ένα Land Cruiser τον φίλο της, Deon Taylor, ενώ στο δεύτερο, ο O. Yang επέλεξε για παρέα τον πατέρα του. Το τρίλεπτο βίντεο δείχνει περιληπτικά την περιπέτεια που πέρασε ο καθένας, διασχίζοντας μέρη με πολύ χιόνι και ακόμα περισσότερη λάσπη.

Advertisement
Advertisement

Αλλά η μεγαλύτερη πρόκληση όλων ήταν πως δεν είχαν κανένα μέσο πλοήγησης πλην ενός φυσικού χάρτη και ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας ήταν ένα δορυφορικό τηλέφωνο.

Καθένας από τους δύο πρωταγωνιστές είχε μία διαφορετική διαδρομή να διασχίσει, με την Hilary να δείχνει πως το απολαμβάνει περισσότερο. Φυσικά, πολλά από τα… κόλπα του βίντεο δεν εκτελέστηκαν από τους ίδιους, όπως μας ενημερώνει η Toyota, αλλά από ειδικούς, επαγγελματίες οδηγούς.

Υπενθύμιση, ότι μιλάμε για το τελευταίας γενιάς Toyota Land Cruiser με το υβριδικό σύστημα πρόωσης iFORCE MAX και τη σταθερή τετρακίνηση, με τα δύο διαφορικά, ένα κεντρικά και ένα πίσω.

Advertisement

Το υβριδικό σύστημα συντελείται από έναν turbo τετρακύλινδρο των 2,4 λίτρων, έναν ηλεκτροκινητήρα και μία μπαταρία νικελίου σιδήρου με ενεργειακή χωρητικότητα 1,87 kWh. Η συνολική ισχύς ανέρχεται στους 330 ίππους και 630 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται ταυτόχρονα σε όλους τους τροχούς μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Κλείνοντας σχετικά με το συγκεκριμένο βίντεο, η Toyota μάλλον πέτυχε τον σκοπό της. Αν και ίσως να μη χρειάζεται τόσο μάρκετινγκ για ένα μοντέλο με την ιστορία του Land Cruiser.

Advertisement

Παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 1958 και συνολικά έχουν ταξινομηθεί 11,3 εκατομμύρια μονάδες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Σημαντική υπενθύμιση, ότι εντός των επόμενων μηνών αναμένεται το λανσάρισμά του στη χώρα μας.