Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan GT-R λάμπει διαφορετικά τη νύχτα

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Nissan GT-R λάμπει διαφορετικά τη νύχτα

ΝΕΑ

Το Nissan GT-R λάμπει διαφορετικά τη νύχτα

ΝΕΑ

Την επόμενη φορά που θα δείτε το ιαπωνικό supercar νύχτα, ελέγξτε το εξονυχιστικά. Ίσως δείτε κάτι που θα σας εκπλήξει.

Advertisement
Advertisement

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Nissan, που αναφέρει πως υπό το φως των προβολέων τη νύχτα, το GT-R ξεχωρίζει σημαντικά. Και ο λόγος έγκειται στο γεγονός πως η εταιρεία έδωσε μεγάλη προσοχή στο πώς το supercar θα λάμπει το βράδυ όταν θα το λούζουν τα φώτα.

Σύμφωνα με τη Nissan, τα χρώματα Midnight Purple και Bayside Blue έχουν ελεγχθεί σε νυχτερινή ώρα, ενώ βρίσκονται κάτω από προβολείς δρόμου. Έτσι ώστε να βεβαιωθεί πως θα φωτίζει διαφορετικά και πιο έντονα από οτιδήποτε άλλο γύρω του.

Η ιαπωνική εταιρεία μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, ώστε το GT-R να προκαλεί έκσταση στις βραδινές εκθέσεις αυτοκινήτου από την όψη και μόνο. Όχι πως το είχε ανάγκη, αλλά πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Advertisement
Advertisement

Βάσει της Nissan, το δημοφιλές supercar είναι το μοναδικό της μοντέλο που χαίρει τέτοιας αντιμετώπισης. Την ίδια ώρα, να υπενθυμίσουμε ότι στην Ελλάδα σπάνια θα δεις ένα Nissan GT-R, λόγω του ότι εδώ και μερικά χρόνια, οι προδιαγραφές ρύπων Euro 6 απαγορεύουν την εισαγωγή του.

Πάντως, το τελευταίας γενιάς GT-R έχει ήδη λανσαριστεί στην Ιαπωνία, ενώ αναμένεται αργά ή γρήγορα μία σπέσιαλ έκδοση που θα του πει το οριστικό «αντίο», με τη Nissan να οδεύει προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της.