Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί να κάνεις σπορ ένα Toyota Land Cruiser;

Ελλάδα 9:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί να κάνεις σπορ ένα Toyota Land Cruiser;

ΝΕΑ

Γιατί να κάνεις σπορ ένα Toyota Land Cruiser;

ΝΕΑ

Έναν μήνα μετά το λανσάρισμά του στην Ιαπωνία, το δυναμικό off-roader αποκτάει ένα κιτ βελτίωσης το οποίο μάλλον του αλλάζει τον χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Γνωστή για τις τολμηρές της κατασκευές, η Liberty Walk λανσάρει ένα σπορ κιτ βελτίωσης για το νεοσύστατο Toyota Land Cruiser. Απλώς, εάν κάποιος το αποκτήσει ολόκληρο, όχι μόνο θα δει το SUV να παραμορφώνεται, αλλά θα αποβάλλει και τις off-road δυνατότητες που το κάνουν ξεχωριστό.

Αρχικά, το κιτ του ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου, περιλαμβάνει νέους, αιχμηρούς εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, έναν φαρδύ και πλατύ διαχύτη και φουσκωμένα φτερά σε κάθε γωνία του αμαξώματος. Επίσης, διατίθεται και μία μικρή αεροτομή που τοποθετείται στο τέλος της οροφής.

Το κόστος μόνο για την ενίσχυση του αμαξώματος ξεκινάει από τις 9.100 ευρώ και μπορεί να φτάσει τις 13.100 ευρώ, αναλόγως το υλικό κατασκευής που θα επιλέξετε. Τέλος, προσφέρεται ένα πιο ανάγλυφο καπό με έξτρα εισαγωγές αέρα το οποίο έχει τιμή πώλησης 5.100 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Η Liberty Walk προτείνει σε όποιον επιλέξει όλα τα παραπάνω, να αγοράσει και τους τροχούς των 22 ή 24 ιντσών, με τιμή 11.000 ή 13.800 ευρώ αντίστοιχα, για να ταιριάξουν με το ενισχυμένο, σπορ αμάξωμα.

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος δεν αναβάθμισε τους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται το Toyota Land Cruiser. Επομένως, η απόδοση του biturbo V6 των 3,5 λίτρων παραμένει στους 415 ίππους και τα 650 Nm ροπής.

Αντίστοιχα, η έκδοση με τον diesel V6 των 3,3 λίτρων συνεχίζει με τους 309 ίππους και τα 700 Nm ροπής. Υπενθύμιση ότι ανεξαρτήτου έκδοσης, το Land Cruiser είναι 4×4, με την κίνηση να μεταφέρεται στους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων.