Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα (πολύ) ακριβά γούστα του Κριστιάνο Ρονάλντο! (+video)

Ελλάδα 9:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα (πολύ) ακριβά γούστα του Κριστιάνο Ρονάλντο! (+video)

ΝΕΑ

Τα (πολύ) ακριβά γούστα του Κριστιάνο Ρονάλντο! (+video)

ΝΕΑ

Ποιο απ’ τα πολυτελή αυτοκίνητα της συλλογής, ταιριάζει καλύτερα με το συλλεκτικό διαμαντένιο ρολόι;

Advertisement
Advertisement

Το ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμος, δεν προκαλεί έκπληξη, τουλάχιστον για όσους δηλώνουν λάτρεις των σπορ. Ομοίως και το γεγονός ότι διατηρεί αυτόν άτυπο τίτλο, επί σειρά ετών…

Ο CR7 έχει ξεφύγει εδώ και πολλά από τα όρια του ποδοσφαιρικού ινδάλματος, περνώντας σε αυτά του χολιγουντιανού σταρ. Και το επιδεικνύει, σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, φιλοξένησε ένα μεγάλο πυγμαχικό γεγονός, στο τέλος του οποίου, ο πρώην (πλέον) παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων-βαρών, Τάισον Φιούρι παρέδωσε τον τίτλο στον Ουκρανό Ολεξάντρ Ουσίκ.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους, ήταν ο Βρετανός πυγμάχος Άντονι Τζόσουα, ο Ουκρανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Βλαντιμίρ Κλίτσκο και ο Βραζιλιάνος άσος Νεϊμάρ. Την παράσταση, όμως, έκλεψε ο Κριστιάνο!

Ο Πορτογάλος εμφανίστηκε με το καινούργιο στολίδι της συλλογής του, τη Ferrari Purosangue, συνδυάζοντάς την με ένα εξεζητημένο κοστούμι Gucci, αξίας 4.000 δολαρίων και ένα… εξωφρενικό συλλεκτικό ρολόι, που (κρατηθείτε) κοστίζει 1,5 εκατομμύρια δολάρια! Ονομάζεται Franck Muller Tourbillon Trumps Van Cleef & Arpels “Mystery Set. Ένα ρολόι λευκού χρυσού 42 χιλιοστών 18 καρατίων, που στάζει πολύτιμους λίθους: 424 διαμάντια και ρουμπίνια!

Δείτε το βίντεο από αυτή την πρωτοφανή επίδειξη χλιδής του CR7…