Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η ισχυρότερη Bentley στην ιστορία της μάρκας

Ελλάδα 17:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η ισχυρότερη Bentley στην ιστορία της μάρκας

ΝΕΑ

Αυτή είναι η ισχυρότερη Bentley στην ιστορία της μάρκας

ΝΕΑ

Η Bentley έδωσε στην δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες για τη νέα plug-in υβριδική Bentley Continental GT.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες της επερχόμενης Continental GT, η οποία χάρη σε ένα νέο υβριδικό σύστημα κίνησης θα είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο στην ιστορία της μάρκας.

Το υβριδικό αυτό σύστημα συνδυάζει έναν V8 κινητήρα 4,0 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στο κιβώτιο ταχυτήτων, αποδίδοντας συνδυαστικά 782 ίππους και 1.000 Nm ροπής, μεταδίδοντας την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Αυτό το σύστημα κίνησης ξεπερνά κατά 32 ίππους τον κινητήρα W12 που αποσύρθηκε στην περιορισμένης έκδοσης Batur.

Advertisement
Advertisement

Αν και η Bentley δεν έχει ανακοινώσει συγκεκριμένα στοιχεία επιδόσεων, το νέο μοντέλο αναμένεται να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα ταχύτερα από τα 3,6 δευτερόλεπτα που κατέγραψε η προηγούμενη Continental GT Speed των 650 ίππων.

Το plug-in υβριδικό σύστημα επιτρέπει στην Continental GT να επιτυγχάνει μια αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία περίπου 80 χιλιομέτρων ανά φόρτιση και εκπέμπει λιγότερο από 50g/km CO2.

Οι εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, δείχνουν σχεδιαστικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από το Bentley Batur, όπως τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα δάκρυ, τα λεπτότερα πίσω φώτα και τις νέες απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement

Το νέο PHEV αντικαθιστά τα απερχόμενα μοντέλα W12 και V8, ενώ το Continental GTC cabriolet και το Flying Spur saloon θα έχουν επίσης παρόμοιες αναβαθμίσεις αργότερα φέτος.

Για να διατηρήσει το δυναμικό οδηγικό της χαρακτήρα, η Continental GT τέταρτης γενιάς θα έχει νέα αμορτισέρ διπλής βαλβίδας, ενισχυμένες ενεργές αντιστρεπτικές δοκούς και βελτιωμένα συστήματα torque vectoring και τετραδιεύθυνσης.

Advertisement