Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το autoplanet.gr ανανεώθηκε και το γιορτάζει μαζί σας!

Ελλάδα 16:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το autoplanet.gr ανανεώθηκε και το γιορτάζει μαζί σας!

ΝΕΑ

Το autoplanet.gr ανανεώθηκε και το γιορτάζει μαζί σας!

ΝΕΑ

Το autoplanet.gr ανανεώθηκε. Μία μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτου, μπορούν να είναι με ένα κλικ εύκολα και γρήγορα στην πόρτα σας.

Τι νέο θα δείτε στο autoplanet.gr;

Advertisement
Advertisement

Στο ανανεωμένο autoplanet.gr θα βρείτε:

Κορυφαίες κατηγορίες προϊόντων που δεν πρέπει να χάσετε από το autoplanet.gr και με την πιο γρήγορη αποστολή

1. Top Brands περιποίησης αυτοκινήτου

Όλα τα top brands περιποίησης για το αυτοκίνητό σας, τώρα από το autoplanet.gr στην πόρτα σας με την πιο γρήγορη αποστολή.

2. Αξεσουάρ Αυτοκινήτου στην μεγαλύτερη ποικιλία για να διαλέξετε

Στο autoplanet.gr θα βρείτε αξεσουάρ αυτοκινήτου σε ποικιλία και σχέδια για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας αλλά και στα γούστα σας.

Advertisement
Advertisement

Για να βεβαιωθείτε για τη συμβατότητα κάποιου αξεσουάρ αυτοκινήτου με το μοντέλο του δικού σας αυτοκινήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 211 8000 881 κι ένας εκπρόσωπος της AutoPlanet θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Μην χάσετε ακόμα! Η AutoPlanet γιορτάζει μαζί σας.

Το autoplanet.gr γιορτάζει μαζί σας την ανανέωση του site με 10% έκπτωση σε όλες τις ηλεκτρονικές παραγγελίες μέχρι τέλος Μαϊου του 2024. Κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και η έκπτωση προστίθεται αυτόματα στο καλάθι σας. Εύκολα και γρήγορα θα έχετε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας με ένα κλικ στην πόρτα σας και όχι μόνο αυτό! Κάνοντας την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στο autoplanet.gr διασφαλίζετε μία θέση στον διαγωνισμό της AutoPlanet όπου θα μοιράσει πολλά δώρα.

Δείτε αναλυτικά για τον διαγωνισμό  και για τα δώρα που μπορεί να κερδίσετε ΕΔΩ.

Advertisement

Τώρα είναι η ευκαιρία σας να επιλέξετε top brands αυτοκινήτου στην χαμηλότερη τιμή και φυσικά να διεκδικήσετε μία θέση στο διαγωνισμό της AutoPlanet για πολλά δώρα. Όλα με ένα κλικ στην πόρτα σας!