Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα παρουσιαστεί η διάδοχος της Lamborghini Huracan;

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα παρουσιαστεί η διάδοχος της Lamborghini Huracan;

ΝΕΑ

Πότε θα παρουσιαστεί η διάδοχος της Lamborghini Huracan;

ΝΕΑ

Στη Lamborghini, φτάνουν στο τέλος της διαδικασίας εξέλιξης του καινούργιου μοντέλου της το οποίο θα αντικαταστήσει τη Huracan.

Advertisement
Advertisement

Το καινούργιο supercar της Lamborghini έχει αποκτήσει φήμη πριν ακόμα εμφανιστεί. Ο λόγος είναι κυρίως ο κινητήρας που θα διαθέτει. Προς το παρόν προσδιορίζεται ως Temerario, όμως συγκεκριμένη ονομασία δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την εταιρεία.

Θα έχει τετράλιτρο, διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα με σύστημα Plug-in Hybrid ο οποίος θα είναι τοποθετημένος στο κέντρο και αναμένεται να αποδίδει περισσότερους από 800 ίππους. Αυτό σημαίνει ότι καταργείται ο V10 που υπάρχει στη Huracan (φωτογραφίες).

Όπως δήλωσε ο Φεντερίκο Φοσκίνι, επικεφαλής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Automobili Lamborghini S.p.A., το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα τον προσεχή Αύγουστο. Οι σχεδιαστές της εταιρείας εμπνεύστηκαν από τη Revuelto για το αμάξωμά του και αυτό σημαίνει ότι θα διαφέρει από αυτό της Huracan.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία που να αφορούν στην εμφάνιση του νέου supercar το οποίο θα είναι ανταγωνιστής της Ferrari 296 GTB. Όσοι έχουν δει τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα αναφέρουν ότι οι εμπρός προβολείς είναι λεπτοί και συγκλίνοντες και ότι τα φώτα ημέρας είναι εξαγωνικά και ενσωματωμένα στις άκρες του εκεί προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος, διακρίνονται η απόληξη της εξάτμισης η οποία είναι ψηλά και κεντρικά τοποθετημένη, κάτω από την εκεί αεροτομή. Είναι εξαγωνική και ευρεία και παρεμβάλλεται μεταξύ των LED φώτων. Επίσης, στον εκεί προφυλακτήρα υπάρχει διαμορφωμένος έντονα ο αεροδυναμικός διαχύτης, ενώ υπάρχει άνοιγμα για τον κινητήρα.

Τέλος, ακόμα δεν είναι γνωστό εάν το νέο μοντέλο της Lamborghini θα διατίθεται μόνο σε πισωκίνητη ή και τετρακίνητη έκδοση ούτε πόσους ηλεκτροκινητήρες θα έχει το Plug-in Hybrid σύστημα.