Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου: Η NÕS INSURANCE SERVICES σε καλύπτει για να κοιμάσαι ήσυχα!

Ελλάδα 20:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου: Η NÕS INSURANCE SERVICES σε καλύπτει για να κοιμάσαι ήσυχα!

ΝΕΑ

Ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου: Η NÕS INSURANCE SERVICES σε καλύπτει για να κοιμάσαι ήσυχα!

ΝΕΑ

Η NÕS INSURANCE SERVICES προτείνει τα πιο αξιόπιστα και ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης κλοπής αυτοκινήτου, σε συνεργασία με τις κορυφαίες Ασφαλιστικές Εταιρείες του χώρου.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ένας οδηγός είναι το ενδεχόμενο κλοπής του οχήματός του. Η NÕS INSURANCE SERVICES είναι εδώ για να προσφέρει την πιο αξιόπιστη λύση στον κάθε ενδιαφερόμενο, προτείνοντάς του ευέλικτες επιλογές.

Τι ακριβώς είναι η ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου;

Η ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου, αποτελεί ένα must-have πακέτο που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, το οποίο περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές από τον Νόμο καλύψεις και επιπλέον την ασφάλεια ολικής και μερικής κλοπής.

Στη NÕS INSURANCE SERVICES ο κάτοχος του αυτοκινήτου έχει την επιλογή ανάμεσα στην ολική ή μερική ασφάλεια κλοπής.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στις δύο καλύψεις υπάρχουν σημαντικές διαφορές, αν και ουσιαστικά για τη μέγιστη δυνατή ασφαλιστική προστασία, θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του οχήματος να τις έχει και τις δύο ταυτόχρονα στο συμβόλαιό του.

Τι καλύπτει η ασφάλεια μερικής κλοπής αυτοκινήτου;

Η κάλυψη μερικής κλοπής αυτοκινήτου αποζημιώνει τον κάτοχο αποκλειστικά και μόνο για βασικά εξαρτήματα που έχουν κλαπεί και είναι σημαντικά για τη λειτουργία και την κίνηση του αυτοκινήτου.

Τι καλύπτει η ασφάλεια ολικής κλοπής αυτοκινήτου;

Η ασφάλεια ολικής κλοπής αυτοκινήτου είναι η κάλυψη που έχει o κάτοχος του αυτοκινήτου για αποζημίωση εάν κλαπεί το όχημά του και δε βρεθεί τίποτα μέσα σε διάστημα 45 ημερών.

Advertisement

Να αναφέρουμε ότι η κάλυψη ολικής κλοπής καλύπτει την τρέχουσα εμπορική αξία του οχήματος την ημέρα της κλοπής και ανάλογα με το πακέτο ασφάλισης που διαθέτει ο ιδιοκτήτης του ορίζεται και η αποζημίωση που δικαιούται.

Ποια είναι τα κριτήρια που καθορίζουν την τιμή ασφάλειας κλοπής αυτοκινήτου;

Το κόστος για την ασφάλειας κλοπής αυτοκινήτου υπολογίζεται με βάση:

  • το κεφάλαιο ασφάλισης, δηλαδή την τρέχουσα εμπορική αξία του οχήματος
  • τη χρήση του οχήματος, είτε είναι επιβατικό, είτε επαγγελματικό
  • την περιοχή που κινείται το αυτοκίνητο
  • το μοντέλο και τα κυβικά του αυτοκινήτου

Ποια είναι τα βήματα που ακολουθεί κάποιος εάν κλαπεί το όχημά του

Advertisement

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει κάποιος όταν αντιληφθεί και ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ της κλοπής του αυτοκινήτου του είναι να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες. Αρχικά, πρέπει να μεταβεί στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα, να δηλώσει το συμβάν και να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.

Κατόπιν και αφού παραλάβει τη βεβαίωση κλοπής, θα πρέπει να ενημερώσει την ασφαλιστική του εταιρεία, ώστε να ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες.

Πότε παίρνεις αποζημίωση από την ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτων

Η NÕS INSURANCE SERVICES βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη της ούσα και η πιο συμφέρουσα λύση για να καλύψει με τον ιδανικότερο τρόπο την αποζημίωση που αυτός δικαιούται.

Advertisement

Η NÕS INSURANCE SERVICES πλεονεκτεί στους τομείς της εξειδίκευσης και της εμπειρίας των συνεργατών της, έχοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο (πάνω από 2.000) με γεωγραφική κάλυψη του 95% της ελληνικής επικράτειας, την ώρα που διαθέτει έναν σημαντικό αριθμό άκρως ικανοποιημένων πελατών.

Παράλληλα, διαθέτει άρτια οργανωμένα τμήματα, τα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταχύτατη εξυπηρέτηση πελατών και στην εύρεση λύσεων για την άμεση αποπληρωμή των ζημιών.

Ποιες άλλες ασφαλιστικές καλύψεις μπορούν να προστεθούν στο συμβόλαιο μαζί με την ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου;

Ορισμένες από τις πιο σημαντικές καλύψεις που μπορούν να προστεθούν στο συμβόλαιο μαζί με την ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου είναι αυτές που αφορούν ζημιές από φυσικά φαινόμενα, η θραύση κρυστάλλων, όπως και η οδική βοήθεια σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος από ατύχημα ή βλάβη.

*ισχύουν προϋποθέσεις, όροι και εξαιρέσεις

Με τη NÕS INSURANCE κοιμάσαι και…ξυπνάς ήσυχα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη NÕS INSURANCE οποιαδήποτε στιγμή, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, μέσω της ιστοσελίδας, είτε μέσω τηλεφωνικού κέντρου (+30 210 9309300) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:30-16:50.