Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το PVY Z20 MAX έχει απίστευτη αυτονομία (+video)

Ελλάδα 13:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το PVY Z20 MAX έχει απίστευτη αυτονομία (+video)

ΝΕΑ

Το PVY Z20 MAX έχει απίστευτη αυτονομία (+video)

ΝΕΑ

Η PVY λανσάρει την πλουσιότερη σε εξοπλισμό έκδοση του Z20, με τις δυνατότητες και τα νούμερα να εντυπωσιάζουν.

Advertisement
Advertisement

Το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της PVY ακούει στο όνομα Z20 MAX. Πρόκειται για την κορυφαία έκδοση της γκάμας και ομολογουμένως, κάνει το βήμα παραπάνω που χρειαζόταν.

Με το λανσάρισμά του να είναι γεγονός, το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της PVY διατίθεται σε πολύ λογική τιμή, συνοδευόμενο από πρακτικές λύσεις για την καθημερινότητα και το κυριότερο μεγάλη αυτονομία.

Από το όνομα του μοντέλου, καταλαβαίνεις αμέσως ότι η αυτονομία του υπερέχει έναντι των υπόλοιπων της οικογένειας. Ο λόγος έγκειται στην ύπαρξη δύο μπαταριών που συνδυαστικά έχουν χωρητικότητα 25,6 Amp.

Advertisement
Advertisement

Και αυτό είναι μόνο η αρχή ως προς τον βασικό εξοπλισμό του Z20 MAX. Το αναδιπλούμενο αλουμινένιο πλαίσιο προέρχεται από το Z20 Plus και συνοδεύεται από διπλή ανάρτηση μπροστά και μονό αμορτισέρ στο πίσω ψαλίδι.

Το σύστημα ηλεκτρικής υποβοήθησης αναδεικνύει έναν ηλεκτροκινητήρα με αισθητήρα ροπής, τοποθετημένο στην πλήμνη του πίσω τροχού. Ο ηλεκτροκινητήρας, χωρίς τους ευρωπαϊκούς περιορισμούς EPAC, αποδίδει 750 W, ωστόσο στη Γηραιά Ήπειρο θα το δούμε με ισχύ 250 W. Έτσι, η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται στα 25 χλμ./ώρα, ενώ θα μπορούσε να είναι στα 40 χλμ./ώρα.

Ευτυχώς, η ροπή δεν μεταβάλλεται, παρά τον περιορισμό και παραμένει στα 80 Nm. Επομένως, ο αναβάτης μπορεί εντός του αστικού ιστού να ελιχθεί σβέλτα και εύκολα.

Advertisement

Παρά όλα τα ισχυρά του χαρακτηριστικά, το νέο ebike της PVY ξεχωρίζει χάρη της αυτονομίας του, η οποία μπορεί να φτάσει τα 200 χιλιόμετρα χάρη στη διπλή μπαταρία.

Ως προς το κιβώτιο, η ασιατική μάρκα έχει προσθέσει στο Z20 MAX ένα 7τάχυτο της Shimano, καθώς και υδραυλικά δισκόφρενα τα οποία συνήθως τα βλέπουμε σε πού ακριβότερα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Advertisement

Το σύνολο στηρίζεται σε δύο τροχούς με χυτές ζάντες 20 ιντσών και ελαστικά dual sport πάχους 2,3 ιντσών, κάτι που επιτρέπει στον αναβάτη να διασχίσει ήπιους χωματόδρομους.

Επίσης, ο αναβάτης βλέπει μία έγχρωμη οθόνη (εγκεκριμένη με IPX5) μέσω της οποίας μπορεί να επιλέξει το προφίλ οδήγησης «περπάτημα», για να έχει το ποδήλατο σταθερή ταχύτητα στα 6 χλμ./ώρα.

Συνολικά, το PVY Z20 MAX είναι ένα αστικό και αναδιπλούμενο ποδήλατο το οποίο μεταφέρεται εύκολα, παρά τα 27 κιλά του, με την πολύ ελκυστική τιμή των 1.099 ευρώ. Η οποία μπορεί να πέσει στα 999, εφόσον το παραγγείλετε μεταξύ 10-17 Μαΐου.

Advertisement

Βέβαια, αξιοποιώντας το εκπτωτικό κουπόνι MT50, μπορείτε να εξοικονομήσετε μπόνους 50 ευρώ.