Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Έξυπνες τεχνολογίες συνδεσιμότητας

Ελλάδα 16:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda HR-V e:HEV: Έξυπνες τεχνολογίες συνδεσιμότητας

ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Έξυπνες τεχνολογίες συνδεσιμότητας

ΝΕΑ

Το Honda HR-V είναι ένα SUV με υψηλό IQ χάρη στις προηγμένες online τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

Η premium προσέγγιση της Honda στο νέο HR-V δεν μπορούσε να μην συνοδεύεται από ένα σύγχρονο σύστημα infotainment. Οι μηχανικοί της Honda έχοντας τεράστια εμπειρία στις hightech κατασκευές κατάφεραν να δώσουν στο HR-V ένα αποτελεσματικό και τεχνολογικά προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που συμβαδίζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Όλα ξεκινούν από την κεντρική οθόνη αφής 9 ιντσών που έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την απόσπαση προσοχής του οδηγού. Αυτό έχει επιτευχθεί με τις εναλλακτικές λύσεις χειρισμού όπως οι φωνητικές εντολές και τα εργονομικά τοποθετημένα χειριστήρια, που έχουν μειώσει στο μισό τον χρόνο που απαιτείται από τον οδηγό να ασχοληθεί με το σύστημα για να επιλέξει ή να αλλάξει μια λειτουργία.

Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα απεικόνισης του smartphone του στην οθόνη (Apple CarPlay και Android Auto) και μέσα από την καινούρια εφαρμογή My Honda+ απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως Over-The Air αναβαθμίσεις, Wi-Fi στην καμπίνα, απομακρυσμένο έλεγχο του οχήματος και αμέτρητες πληροφορίες εύκολα διαθέσιμες.

Advertisement
Advertisement

Μία από τις τεχνολογίες που κάνουν τη διαφορά στο νέο HR-V είναι η Safety and Journey. Το σύστημα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν διαδρομές στο σύστημα πλοήγησης από απόσταση και να αποθηκεύουν και να μοιράζονται το ιστορικό ταξιδιού.

Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα το αυτοκίνητο βλέποντας τη θέση του στην εφαρμογή My Honda+. Για πρόσθετη ηρεμία και ασφάλεια, οι ιδιοκτήτες μπορούν να ειδοποιηθούν εάν το αυτοκίνητο μετακινηθεί έξω από μια προκαθορισμένη περιοχή «γεωφρακτική».

Μία ακόμα πρωτοποριακή τεχνολογία είναι η Digital Key, ένα ψηφιακό κλειδί το οποίο ο οδηγός μπορεί μέσω της εφαρμογής να διαμοιράσει σε όσους θελήσει (μέλη οικογένειας, φίλοι). Με αυτόν τον τρόπο, απλά με τη χρήση του smartphone οι κάτοχοι του Digital Key μπορούν να χειριστούν το λειτουργίες του HR-V απομακρυσμένα. Το ψηφιακό κλειδί χρησιμοποιεί ασφαλή τεχνολογία Bluetooth (Android και iOS).

Advertisement

Όλες οι συνδεδεμένες υπηρεσίες της Honda υποστηρίζονται από τον ισχυρό και ασφαλή Honda Global Server και την ευρωπαϊκή πλατφόρμα τηλεματικής Honda. Οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες σε 17 ευρωπαϊκές αγορές και σε 13 γλώσσες.