Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σάινθ: Ο Χάμιλτον είχε προσεγγίσει την Ferrari!

Ελλάδα 16:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σάινθ: Ο Χάμιλτον είχε προσεγγίσει την Ferrari!

FORMULA 1

Σάινθ: Ο Χάμιλτον είχε προσεγγίσει την Ferrari!

FORMULA 1

Ο Κάρλος Σάινθ εισέρχεται στην τελευταία του σεζόν με την Ferrari πριν αντικατασταθεί το 2025 από τον Λιούις Χάμιλτον. Ωστόσο δεν παρέλειψε να κάνει μία αποκάλυψη στην παρουσίαση της SF-24.

Advertisement
Advertisement

Καταρχάς ο Ισπανός είχε δηλώσει ότι είχε ενημερωθεί από την Ferrari για την εξέλιξη αυτή αρκετά πριν αυτή ανακοινωθεί δημοσίως.

Δεν έκρυψε πώς όταν έμαθε τα νέα σοκαρίστηκε αρχικά. Εντούτοις η ομάδα του έδωσε αρκετό χρόνο ώστε να τα «χωνέψει». «Στην τελική θα με αντικαταστήσει ένας επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής. Δεν το βλέπω ως κάτι τραγικό. Τα τρία χρόνια που είχα με την Ferrari μέχρι τώρα ήταν πολύ θετικά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό» δήλωσε ο Σάινθ.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο ο Σάινθ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη η οποία τις πρώτες ημέρες είχε περάσει στα… ψιλά! Ο Ισπανός ισχυρίζεται ότι ήταν ο Χάμιλτον εκείνος που είχε προσεγγίσει την Ferrari και όχι η Scuderia εκείνον.

«Νομίζω πώς είναι ξεκάθαρο ότι όταν ένας επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής χτυπάει την πόρτα μιας ομάδας όπως η Ferrari θα υπάρξει ενδιαφέρον και είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα νέο συμβόλαιο» είχε δηλώσει ο Σάινθ στην παρουσίαση της SF-24.

Ψάχνοντας να φύγει

Οι Ferrari-Χάμιλτον είχαν συζητήσεις την άνοιξη πριν ο Βρετανός υπογράψει την επέκτασή του με την Mercedes. Ωστόσο σύμφωνα με την αποκάλυψη του Σάινθ, ο Βρετανός μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν από τις προοπτικές του με την Mercedes.

Advertisement

Εξάλλου πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν ο Κρίστιαν Χόρνερ είχε αποκαλύψει ότι ο Χάμιλτον είχε προσεγγίσει και την Red Bull! Ο ίδιος ο Βρετανός ισχυρίστηκε ότι ο Χόρνερ του είχε στείλει μήνυμα πρώτος. Όμως, έπειτα και από τις δηλώσεις Σάινθ, φαίνεται πώς ήταν ο Λιούις εκείνος που έψαχνε απεγνωσμένα τρόπο να φύγει από την Mercedes.

Advertisement

Τελικά ο Χάμιλτον έκλεισε το ντιλ με την Ferrari και θα οδηγεί για την Scuderia από το 2025 και μετά. Μένει να φανεί το εάν η… πρεμούρα του να φύγει από το Μπράκλεϊ θα δικαιωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χάμιλτον: Άφησε την Mercedes και το τρολάρισμα ξεκίνησε! (+video)
Η βόμβα έσκασε: Ο Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari από το 2025!
Αλόνσο: Πολύ πρόσφατο αυτό το «παιδικό όνειρο» του Χάμιλτον!

Advertisement