Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ολική αποκάλυψη για τη νέα Lancia Ypsilon!

Ελλάδα 10:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ολική αποκάλυψη για τη νέα Lancia Ypsilon!

ΝΕΑ

Ολική αποκάλυψη για τη νέα Lancia Ypsilon!

ΝΕΑ

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης τον επόμενο μήνα τόσο περισσότερες διαρροές θα βλέπουμε.

Advertisement
Advertisement

Μετά τα επίσημα teaser, αλλά και τη βουτιά στο ποτάμι, στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μέσω του Facebook έχουν διαρρεύσει νέες φωτογραφίες που μας αποκαλύπτουν τη νέα Ypsilon.

Οι νέες φωτογραφίες μας δείχνουν πλήρως το αμάξωμα και τραβήχτηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων για ένα διαφημιστικό σποτ της νέας Lancia.

Όπως μπορούμε αν δούμε το μπροστινό μέρος και συγκεκριμένα η μάσκα δημιουργεί ένα τρισδιάστατο μοτίβο που μας παραπέμπει σε ένα πλατύ Y. Ένα μεγάλο μέρος της ξεχωρίζει από τη μαύρη λάκα, ενώ το Y τονίζεται από χρώμιο. Στα άκρα βρίσκονται τοποθετημένοι οι προβολείς.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος, το ενδιαφέρον κεντρίζουν τα κυκλικά LED φώτα τα οποία θυμίζουν τα αντίστοιχα του εντυπωσιακού πρωτότυπο Pu+Ra HPE-που παρουσιάστηκε από την Lancia τον περασμένο Απρίλιο (2023)- και ο λογότυπος της εταιρείας με κεφαλαία γράμματα.

Επίσης, βλέπουμε και εδώ μία τρισδιάστατη άποψη με το πίσω μέρος να εκτείνεται και στο μέσο του να κυριαρχεί η επωνυμία της μάρκας ολογράφως και με κεφαλαία γράμματα.

Advertisement

Επιπλέον, μπορούμε να δούμε και ένα μέρος του ταμπλό όπου υπάρχουν δύο οθόνες. Μάλιστα, αυτή της αφής φαίνεται να προεξέχει μερικά εκατοστά πιο μπροστά για λόγους πρακτικότητας. Σημειώστε δε πως το αμάξωμα είναι πεντάθυρο με τις πίσω λαβές να είναι τοποθετημένες ψηλά, κοντά στις κολόνες, ως ένα στοιχείο διαφοροποίησης από τα Opel Corsa και Peugeot 208.

Με δεδομένο ότι η Lancia ανήκει πλέον στον Όμιλο Stellantisη καινούργια γενιά του αμιγώς ηλεκτροκίνητου supermini μοντέλου της θα χρησιμοποιεί ως βάση την πλατφόρμα, τον ηλεκτροκινητήρα και τις μπαταρίας που υπάρχουν στα Opel Corsa e και Peugeot e-208.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές από τη Lancia, το νέο μοντέλο της θα έχει μπαταρίες ενεργειακής χωρητικότητας 51 kWh οι οποίες θα του παρέχουν μέγιστη θεωρητική αυτονομία 400 χλμ. Ο ηλεκτροκινητήρας του θα αποδίδει 156 ίππους.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να δούμε και συμβατική mild hybrid έκδοση, τη 1.2 PureTech που θα συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο 6άρι κιβώτιο και θα αποδίδει 136 ίππους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CocheSpias (@cochespias1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Lancia Gamma στα χνάρια της Σειράς 4 της BMW
Πόσα θα δίνατε για μία ρέπλικα Lancia Stratos (+video)
O έρωτας της Lancia με την Ελλάδα