Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Explore Defender: Διαχρονικός σχεδιασμός

Ελλάδα 14:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Explore Defender: Διαχρονικός σχεδιασμός

ΝΕΑ

Explore Defender: Διαχρονικός σχεδιασμός

ΝΕΑ

Το νέο Defender είναι σχεδιασμένο με σεβασμό στην παράδοση κοιτάζοντας όμως με το δικό του τρόπο το μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Το Defender είναι ίσως το πιο σημαντικό μοντέλο της βρετανικής μάρκας έχοντας διαγράψει μια ιστορία 75 ετών στην αυτοκίνηση. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν αξεπέραστο μύθο γύρω από το όνομά του που είναι συνυφασμένος με την περιπέτεια, την εξερεύνηση και την ανθεκτικότητα που από το 1948 μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει.

Το νέο Defender έχει σχεδιαστεί με στόχο να διατηρήσει ζωντανή αυτήν την παράδοση και φυσικά να προσθέσει τη δική του πινελιά στην οικογένεια των Defender μεταφέροντάς τη στην επόμενη γενιά μοντέλων. Με σεβασμό λοιπόν στην παράδοση, η εταιρεία αποφάσισε στη νέα γενιά Defender να διατηρήσει την κλασική κυβιστική δομή στο αμάξωμα το οποίο έχουμε συνηθίσει με την ονομασία «boxy».

Advertisement
Advertisement

Την παράδοση επίσης ακολουθεί στο σχεδιασμό η εμπρός μάσκα με τις χαρακτηριστικές γρίλιες, η κλασική ρεζέρβα στο πίσω μέρος και το κάθετο παρμπρίζ τα οποία του εξασφαλίζουν μια εντυπωσιακή vintage αισθητική.

Οι σχεδιαστές εκτός από το να μεταφέρουν ατόφια την αυθεντικότητα του Defender στη νέα εποχή, έβαλαν όλη τους την τέχνη προκειμένου να του εξασφαλίσουν και μια σύγχρονη και φρέσκια εμφάνιση. Έτσι λοιπόν κατάφεραν χωρίς να αλλοιώσουν το χαρακτήρα του να προσθέσουν μοντέρνες πινελιές οι οποίες είναι ευδιάκριτες σε πολλά σημεία του αυτοκινήτου. Αυτή η ένωση του παρελθόντος με το παρόν είναι που έχει χαρίσει στο νέο Defender το πιο ισχυρό σχεδιαστικό αποτύπωμα που είχε έως τώρα.

Advertisement

Μερικές από τις επιλογές των σχεδιαστών στο νέο Defender είναι το ανάγλυφο καπό, η λεπτομέρεια στις γρίλιες της μάσκας, οι έξυπνα σχεδιασμένοι θόλοι των τροχών, τα μοναδικά LED φώτα και οι χρωματικοί συνδυασμοί. Μαζί με τον εκμοντερνισμό του Defender η βρετανική μάρκα φρόντισε να προσθέσει ακόμα περισσότερη πολυτέλεια.

Advertisement

Έτσι λοιπόν στην ανθεκτικότητα και τη σκληροτράχηλη φύση του Defender προστίθεται πλέον και η διάσταση της πολυτέλειας. Το άψογο φινίρισμα, τα ποιοτικά υλικά και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο που θα γοητεύσουν ένα ευρύ κοινό το οποίο εκτός από την περιπέτεια αναζητάει την πολυτέλεια και την άνεση στις μετακινήσεις τους.

Το νέο Defender καταφέρνει με έναν μαγικό τρόπο να ενώσει δύο κόσμους διατηρώντας αναλλοίωτο τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Είναι ένα αυτοκίνητο με υψηλό επίπεδο ανθεκτικότητας και παράλληλα συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική και την πολυτέλεια στο μέγιστο βαθμό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jaguar Land Rover: Πέντε χρόνια εγγύηση
Ετοιμάζεται το σούπερ Land Rover Defender SVX
Το Land Rover Discovery ανανεώθηκε