Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χαρούμενα και ασφαλή Χριστούγεννα σε δύο τροχούς

Ελλάδα 16:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χαρούμενα και ασφαλή Χριστούγεννα σε δύο τροχούς

ΝΕΑ

Χαρούμενα και ασφαλή Χριστούγεννα σε δύο τροχούς

ΝΕΑ

Τα Χριστούγεννα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου με τα ποιοτικά προϊόντα που φέρνει η Motoway στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Αυτά τα Χριστούγεννα φροντίστε να κάνετε το πιο χρήσιμο δώρο στους αγαπημένους σας. Η Motoway έχει τις λύσεις που θα κρατήσουν εσάς και τους αγαπημένους σας ασφαλής, προστατευμένους και άνετους στην πόλη και το ταξίδι.

Η Motoway, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της κινητικότητας και ιδιαίτερα της μοτοσικλέτας στη χώρα μας, διαθέτει μερικά από τα πιο ποιοτικά και εκλεπτυσμένα προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη. Κράνη, μπουφάν, γάντια, παντελόνια και πολλά ακόμα επώνυμα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα στον αναβάτη ο οποίος αναζητάει μια ποιοτική και ασφαλή λύση σε προσιτή τιμή.

Advertisement
Advertisement

Τα Χριστούγεννα που μας έρχονται είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξετε το κράνος σας ή να κάνετε δώρο ένα ποιοτικό και όμορφο κράνος από τη Motoway. Η δημοφιλέστερη και σχεδιαστικά πιο ξεχωριστή πρόταση της Motoway είναι το STR R1-ECO που ανήκει στη σειρά με τα κλειστά κράνη της μάρκας. Πρόκειται για ένα ελαφρύ κράνος με αεροδυναμική σχεδίαση και πολύ ιδιαίτερους χρωματισμούς το οποίο έχει κατασκευαστεί με σύγχρονα υλικά και τεχνολογίες.

Διαθέτει αναμονές για τοποθέτηση pinlock (αντιθαμβωτική ζελατίνα), εσωτερική αντηλιακή ζελατίνα, αποτελεσματικό σύστημα αεραγωγών και ακολουθεί τις προδιαγραφές της E.E. ECE-R22.05. Στο STR R1-ECO συναντάμε επίσης τεχνολογία anti-UV, σύστημα πρόσδεσης micro-metric, αποσπώμενα εσωτερικά μαξιλαράκια και προσθαφαιρούμενα υποσαγώνιο και επιρρίνιο. Το κράνος της STR θα το βρείτε σε πέντε χρώματα και σε τέσσερα μεγέθη, αποκλειστικά στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Advertisement

 

Advertisement

Για εκείνους που αναζητούν ένα δώρο Χριστουγέννων που θα προσφέρει ζεστασιά και ασφάλεια στον αναβάτη η Motoway φέρνει στην Ελλάδα τα κορυφαία μπουφάν μοτοσικλέτας Furygan. Το τζάκετ που ξεχωρίζει και σίγουρα θα αγαπήσει ο αναβάτης είναι το Legacy 2W1. Πρόκειται για ένα μπουφάν με μοντέρνο στυλ, πολλές ανακλαστικές επιφάνειες και εξαιρετικά ποιοτικά υφάσματα που εξασφαλίζουν στον αναβάτη κορυφαία προστασία και άνεση όλες τις εποχές.

Το Furygan Legacy 2W1 μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο χάρη στο ρυθμιζόμενο σύστημα εξαερισμού και την αφαιρούμενη αδιάβροχη και θερμική επένδυση, ενώ διαθέτει επιπλέον στοιχεία που θα κάνουν τη ζωή του αναβάτη άνετη. Είναι εξοπλισμένο με 4 τσέπες, ρυθμίζεται στη μέση και τα μανίκια, έχει αναμονές πρόσδεσης παντελονιού, είναι εξοπλισμένο με αναμονές για αερόσακο Gillet Airbag και πληροί τις προδιαγραφές της E.E. ΕΝ17092 / ΕΝ 1621-1.

Advertisement

Όσο για την προστασία, η Furygan έχει εξοπλίσει το τζάκετ με νέας γενιάς προστατευτικά D3O σε αγκώνες και ώμους, διαθέτει αναμονές για τα ειδικά προστατευτικά Furygan D3O και έχει πολυάριθμες ανακλαστικές επιφάνειες που διασφαλίζουν την ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Το Furygan Legacy 2W1 θα το βρείτε στο δίκτυο της Motoway σε 6 μεγέθη.

Τα Χριστούγεννα τα έχουμε συνδέσει με τον χειμώνα, το κρύο και σε πολλές περιπτώσεις με τα χιόνια. Για έναν μοτοσικλετιστή η σωστή προστασία των χεριών του από το κρύο και τη βροχή είναι κρίσιμο στοιχείο της οδήγησης. Κάνοντας λοιπόν δώρο στον εαυτό σας ή στον αγαπημένο σας αναβάτη ένα ζευγάρι γάντια σίγουρα θα εκτιμηθεί.

Η Furygan διαθέτει τα πιο ολοκληρωμένα γάντια για μοτοσικλέτα στην γκάμα της που είναι τα Jet All Season D3O. Τα συγκεκριμένα γάντια μπορούν να φορεθούν από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη έχοντας υψηλού επιπέδου μαλακό ύφασμα και κορυφαία προστασία. Εξωτερικά, τα γάντια της Furygan διαθέτουν αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη, θερμική επένδυση, 100% δερμάτινη επένδυση στην παλάμη και πολλαπλές ενισχύσεις.

Στον τομέα της προστασίας τα γάντια είναι εξοπλισμένα με προστατευτικά D3O της Furygan, ενώ το ποιοτικό του ύφασμα δίνει τη δυνατότητα ελέγχου σε οθόνες αφής φορώντας το γάντι. Τα γάντια Furygan Jet All Season D3O θα τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway σε 4 διαφορετικά μεγέθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Black… November από την Motoway
«Διαστημικά» αξεσουάρ από την UFO
Benelli RCX 185: Το παπί της επόμενης γενιάς