Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δώρα λάμψης με άμεσα και ορατά αποτελέσματα για γιορτές με… μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δώρα λάμψης με άμεσα και ορατά αποτελέσματα για γιορτές με… μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

ΝΕΑ

Δώρα λάμψης με άμεσα και ορατά αποτελέσματα για γιορτές με… μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

ΝΕΑ

Όσο οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν, τόσο περισσότερο νιώθουμε την ανάγκη να λάμψουμε με την παρουσία μας σε πάρτι και events. Ποιο outfit θα επιλέξουμε, ποια παπούτσια θα ταιριάξουν καλύτερα, πώς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να φαινόμαστε ανανεωμένοι.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι μόνο το φαίνεσθαι όμως, καθώς πρώτα πρέπει να εστιάσουμε στο πώς πραγματικά αισθανόμαστε με τον εαυτό μας. Και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε με μικρές «δόσεις» ομορφιάς. Έτσι, και καλύτερα θα αισθανόμαστε και η λάμψη στο πρόσωπό μας πράγματι θα φαίνεται, αλλά και θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ομολογουμένως, καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, είναι η ιδανική εποχή για να κάνετε στον εαυτό σας (γιατί όχι και σε όσους αγαπάτε) ένα δώρο που θα βοηθήσει στην εικόνα και την αυτοπεποίθησή σας. Με λίγα λόγια, ό,τι αναζητείτε για να λάμψετε αυτές τις γιορτές, θα το βρείτε στα Figura Clinica, μια σύγχρονη εταιρεία ιατρικής αισθητικής που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και στοχεύει στο βέλτιστο αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Εάν επιθυμείτε ένα βλέμμα πιο ξεκούραστο αυτές τις γιορτές, στα ιατρεία του Figura Clinica θα βρείτε θεραπείες αισθητικής, σώματος και ενέσιμες θεραπείες τόσο προσώπου όσο και σώματος. Η ομάδα του Figura Clinica έχει φροντίσει για όλους μας, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε μοναδικές θεραπείες ενόψει των γιορτών, που θα μας χαρίσουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα!

Γιατί να επιλέξεις το Figura Clinica; Υπάρχουν 5 λόγοι: Διότι έχουν εμπειρία άνω των 10 χρόνων, άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, εξατομικευμένα προγράμματα, καινοτόμα ιατρικά πρωτόκολλα και υπερσύγχρονα μηχανήματα, αλλά και ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών.

Ανακαλύψτε παρακάτω τις χριστουγεννιάτικες προσφορές:

Advertisement

1 εφαρμογή Botox + 1 θεραπεία Υαλουρονικού

Ο συνδυασμός αυτών των δύο ενέσιμων θεραπειών σας προσφέρει ένα λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο, καθώς στοχεύει στη λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Πρόκειται για μία ολιγόλεπτη διαδικασία χωρίς τη χρήση αναισθησίας, ενώ μετά το πέρας τής θεραπείας, θα μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις δραστηριότητές σας! Τιμή: 299 €

Advertisement

Hydrafacial καθαρισμός προσώπου

Ο καθαρισμός βοηθάει στη θαμπή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Ένας βαθύς καθαρισμός, όπως αυτός γίνεται στο Figura Clinica, απομακρύνει τη λιπαρότητα και τους ρύπους από την επιδερμίδα και βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Τιμή: 69 €

Advertisement

1 Ολοκληρωμένη Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μία ανώδυνη μέθοδος, που εστιάζει στο τοπικό πάχος που συσσωρεύεται σε κοιλιά, γλουτούς, περιφέρεια μέσης και βραχίονες. Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο αδυνατίσματος που στοχεύει με ακρίβεια στο λιπώδες ιστό και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Τιμή: 69 € (και δώρο μία συνεδρία Limfa)

Να σημειωθεί πως τα Dr Figura αποτελούν μέρος των Figura Clinica και είναι ιατρεία που εξειδικεύονται στη μεταμόσχευση μαλλιών και στις ενέσιμες και μη θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής.

Επισκεφτείτε τα ιατρεία Figura Clinica σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και επωφεληθείτε από τις χριστουγεννιάτικες πρόσφορες για θεραπείες που θα σας δώσουν μια λαμπερή και υγιής επιδερμίδα. Χαρίστε σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα μια από τις υπηρεσίες και εκμεταλλευτείτε τις τρέχουσες προσφορές! Και καλές γιορτές!

Βρείτε το Figura Clinica στα site εδώ και εδώ και στα SoMe: Facebook εδώ και εδώ / Instagram εδώ και εδώ