Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Autostrada ένα μονοθέσιο της Alfa Romeo (+video)

Ελλάδα 19:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Autostrada ένα μονοθέσιο της Alfa Romeo (+video)

ΝΕΑ

Στην Autostrada ένα μονοθέσιο της Alfa Romeo (+video)

ΝΕΑ

Στον διάσημο αυτοκινητόδρομο της Ιταλίας έκανε την εμφάνισή της η Sauber F1 για τα 113 χρόνια της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Αρχίζει να γίνεται παράδοση στην Alfa Romeo κάθε χρόνο να βγάζουν στους δρόμους τα μονοθέσια με τα οποία συμμετέχουν (μέσω της Sauber) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1. Πέρυσι είχαμε δει τον Βαλτέρι Μπότας να οδηγεί το μονοθέσιο στους δρόμους του Μιλάνο γιορτάζοντας τα 112 χρόνια της μάρκας.

Φέτος, με αφορμή τα 113 χρόνια της Alfa Romeo, ακόμα ένα μονοθέσιο έκανε την εμφάνισή του σε δημόσιους δρόμους. Με οδηγό τον Ζου, το μονοθέσιο της Alfa Romeo πάτησε τους τροχούς του στην περίφημη Autostrada γεμίζοντας με δυνατό ήχο και καπνό από τα λάστιχα την περιοχή.

Advertisement
Advertisement

Η βόλτα του Ζου ξεκινάει από το εργοστάσιο στο Κασινό όπου το μονοθέσιο, (μια Sauber του 2013) συνοδευόμενο από τη νέα Giulia Quadrifoglio και την Stelvio Quadrifoglio, κάνει μερικά εντυπωσιακά ντριφτ πριν βγει στην Autostrada. Η διαδρομή καταλήγει στο εργοστάσιο Alfa Romeo Giambattista Vico κοντά στη Νάπολη, την έδρα της Tonale, με το μονοθέσιο σε πολλά σημεία να πηγαίνει… τέρμα γκάζι.

Φυσικά ο αυτοκινητόδρομος ήταν κλειστός για το κοινό και μάλιστα οι πινακίδες ενημέρωσης έδειχναν την πληροφορία «μεταφορά ιδιαίτερου οχήματος». Το μονοθέσιο μπορεί να ήταν παλιότερο, ωστόσο ήταν βαμμένο στα φετινά χρώματα της Alfa Romeo C43 με έντονο μαύρο και κόκκινο.

Advertisement

Δείτε τη… βόλτα του Ζου με την Alfa Romeo F1.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alfa Romeo: Sold out για τις επετειακές Giulia και Stelvio Quadrifoglio
Η Alfa Romeo P7 που θα μείνει όνειρο
Γίνε εσύ ο… νονός της νέας Alfa Romeο