Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Για σέρφινγκ παρέα με την Σακίρα;

Ελλάδα 10:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χάμιλτον: Για σέρφινγκ παρέα με την Σακίρα;

FORMULA 1

Χάμιλτον: Για σέρφινγκ παρέα με την Σακίρα;

FORMULA 1

Ο Λιούις Χάμιλτον και η Σακίρα ανέβασαν βίντεο στα οποία κάνουν σέρφινγκ, αναζωπυρώνοντας έτσι τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Advertisement
Advertisement

Στα βίντεο που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθένας τους είναι μόνος. Ωστόσο το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται μοιάζει κοινό.

Αυτή λεπτομέρεια έκανε πολύ κόσμο να θεωρήσει ότι οι δυο τους είχαν πάει μαζί για να απολαύσουν τα κύματα. Εξάλλου έχουν ήδη καταγραφεί τουλάχιστον τρία περιστατικά από το GP του Μαϊάμι και μετά στα οποία οι Χάμιλτον και Σακίρα εμφανίστηκαν μαζί. Αρχικά πολλοί θεωρούσαν ότι η γνωριμία τους είναι απλά φιλική. Εντούτοις όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μοιάζει με κανονική σχέση.

Advertisement
Advertisement

Η Σακίρα είχε παρακολουθήσει από κοντά το GP του Μαϊάμι. Αμέσως κυκλοφόρησαν πλάνα στα οποία η Κολομβιανή συναντούσε τον Χάμιλτον σε εστιατόριο της αμερικανικής πόλης για φαγητό. Βέβαια τότε υπήρχαν και άλλα άτομα στο τραπέζι.

Advertisement

Την επομένη του αγώνα, όμως, ο Χάμιλτον πήρε την Σακίρα για βόλτα με το γιοτ του. Η Κολομβιανή είχε δώσει το παρόν και στα επόμενα δύο Grand Prix. Μετά από εκείνο της Βαρκελώνης, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε συλλάβει να τρώνε και πάλι μαζί έξω. Έπειτα και από τα βίντεο που ανέβασαν με το σέρφινγκ οι περισσότεροι κάνουν λόγο για μία νέα σχέση η οποία έχει μόλις ξεκινήσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χάμιλτον: Νέο ειδύλλιο με Σακίρα;
Χάμιλτον: Με την Σακίρα στην πόλη του… πρώην της!
Ο Πικέ θα πληρώσει ακριβά τον ρατσισμό του στον Χάμιλτον

Advertisement