Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mansory βάζει σε δίαιτα την Ferrari F8 Spider (+video)

Ελλάδα 17:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mansory βάζει σε δίαιτα την Ferrari F8 Spider (+video)

ΝΕΑ

Η Mansory βάζει σε δίαιτα την Ferrari F8 Spider (+video)

ΝΕΑ

Ο αμφιλεγόμενος (λόγω γούστου) βελτιωτής Mansory, αναδεικνύει την άγρια ​​πλευρά της Ferrari F8 Spider και της αφαιρεί κιλά χρησιμοποιώντας πολυάριθμα πρόσθετα από ανθρακονήματα.

Advertisement
Advertisement

Η Mansory παίρνει ένα ήδη φανταχτερό αυτοκίνητο και το μετατραπεί σε μία… αρπάγη προσοχής.

Αντί για μία πλήρη βελτίωση, η Ferrari δέχεται mild αλλαγές και η Mansory αναφέρει ως «soft kit». Βέβαια, δεν υπάρχει τίποτα… μαλακό στην εμφάνιση, καθώς οι αλλαγές δίνουν στο performance cabrio από το Maranello μια περίεργη γενική εικόνα.

Βέβαια για την Mansory, αυτό είναι μία διακριτική μετατροπή αφού δεν πρόσθεσε περίεργα χρώματα και δεν… φόρτωσε το σπορ αυτοκίνητο. Αντίθετα, μπήκαν παντού κομμάτια από ανθρακονήματα με κίτρινες πινελιές για να κάνει αντίθεση με το παραδοσιακό κόκκινο.

Advertisement
Advertisement

Ο βελτιωτής θα αλλάξει τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών σε κομμάτια από ανθρακονήματα (αν θέλετε). Θα το παρατηρήσετε επίσης στο πίσω μέρος για τις εισαγωγές αέρα που ψύχουν τον κινητήρα V8 που είναι τοποθετημένος στη μέση.

Μιλώντας για αυτόν, η μονάδα twin-turbo των 3,9 λίτρων έχει υποστεί αλλαγές και αποδίδει 880 ίππους και την κολοσσιαία ροπή 960 Nm. Οι αριθμοί επιτρέπουν στη Ferrari F8 Spider να φτάσει από στάση σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα δεν αναφέρεται, πιθανότατα έχει αυξηθεί 340 χλμ του απλού μοντέλου.

Advertisement

Ως τελευταία πινελιά, η Mansory αφαίρεσε τους στοκ τροχούς για να δημιουργήσει χώρο για το δικό της σετ μαύρων τροχών με διάσταση 22 ιντσών πίσω και 21 ιντσών μπροστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πιο πορτοκαλί Ferrari, δεν έχετε ξαναδεί!
Mansory Venatus Lamborghini Urus: Το κίτρινο που ξεχωρίζει (+video)
Το Mansory Stallone GTS είναι Ferrari 812 GTS με αναβολικά

Advertisement