Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέος 6κύλινδρος από τη Stellantis

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέος 6κύλινδρος από τη Stellantis

ΝΕΑ

Νέος 6κύλινδρος από τη Stellantis

ΝΕΑ

Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο νέος 6κύλινδρος σε σειρά κινητήρας της Stellantis που προορίζεται για χρήση σε μια σειρά από μοντέλα του Ομίλου, μεταξύ των οποίων είναι και κάποια Jeep.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας Tornado φαίνεται να είναι σχεδόν έτοιμος για λανσάρισμα στα μοντέλα της Stellantis και πιο συγκεκριμένα, της FCA και της PSA.

Το ντεμπούτο του κινητήρα αναμένεται να γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και αυτό είναι κάτι που «διασταυρώνεται» εμμέσως, από κάποια έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ήταν ένα φύλλο Excel που «ξέφυγε» από το Centro Ricerche Fiat στο οποίο φαίνεται πως το GME T6 θα τοποθετηθεί σε μια σειρά από αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσά τους, βρίσκονται τα Jeep Wrangler, Gladiator, Grand Cherokee και Wagoneer, εκτός του ημιφορτηγού Ram 1500. Ο κινητήρας αυτός θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Saltillo, εκεί που βρίσκεται η γραμμή παραγωγής και του HEMI V8 σε όλες του τις εκδόσεις (5,7 και 6,4 λίτρα, καθώς και εκείνη των 6,2 λίτρων με υπερτροφοδότηση). Λεπτομέρειες για την απόδοση ή τον κυβισμό του νέου κινητήρα, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές από τη Stellantis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jeep Wrangler Beach Edition: Με το μυαλό στο καλοκαίρι
Τι να σου κάνει το Jeep Gladiator αν «δεν το έχεις»; (+video)
Γιατί το Wagoneer δεν έχει λογότυπα Jeep;

Advertisement

 

 

Advertisement