Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Ferrari ξεκινά δοκιμές στο Fiorano

Ελλάδα 11:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ferrari ξεκινά δοκιμές στο Fiorano

FORMULA 1

Η Ferrari ξεκινά δοκιμές στο Fiorano

FORMULA 1

Οι οδηγοί Charles Leclerc, Carlos Sainz και ο δοκιμαστής,Robert Shwartzman, θα είναι για τέσσερις ημέρες στο τιμόνι της SF21.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari κάνει δοκιμές στο Fiorano και οι tifosi ανεβαίνουν στα κάγκελα

Περιμένοντας το ντεμπούτο του project 674, την 17η Φεβρουαρίου όταν η Scuderia θα παρουσιάσει το όνομα και το νέο μονοθέσιο 2022, η ομάδα κάνει τετραήμερες εσωτερικές δοκιμές.

Το ραντεβού στο Fiorano, δόθηκε για να συνηθίσουν ξανά το μονοθέσιο και να μπουν σε ρυθμό δοκιμών. Το ξεκίνημα των εργασιών στο Fiorano είναι μία παλιά συνήθεια, η οποία χανόταν αλλά την θυμήθηκαν πέρυσι στην Scuderia για να μάθει ο Carlos Sainz τη Ferrari, οδηγώντας τα μονοθέσια των δύο προηγούμενων ετών.

Advertisement
Advertisement

Η επιστροφή είναι χρήσιμη, για οδηγούς, τεχνικούς και μηχανικούς, ακόμα και σε μια σεζόν που όλα θα είναι διαφορετικά. Για τα tests (τα οποία ξεκίνησαν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και θα κλείσουν την Παρασκευή 28) χρησιμοποιείτε η Ferrari SF21.

Τις δοκιμές θα ανοίξει και θα κλείσει ο Robert Shwartzman, στον νέο ρόλο του δοκιμαστή της Scuderia. Οδήγησε ήδη την SF21 στη δοκιμή του Άμπου Ντάμπι, στο φινάλε της σεζόν πέρυσι.  Την Τετάρτη θα είναι η σειρά του Charles Leclerc και θα ακολουθήσει ο Carlos Sainz την Πέμπτη.

Advertisement

Όπως είναι φυσικό οι Tifosi είναι στα… κάγκελα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula 1: H Ferrari είναι έτοιμη για ένα δυνατό come back!
F1 2022: 5+1 λόγοι για να μην χάσεις κανένα αγώνα!
Σε δημοπρασία η Ferrari του Schumacher