Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot: Πρωταθλήτρια στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot: Πρωταθλήτρια στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών

ΝΕΑ

Peugeot: Πρωταθλήτρια στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών

ΝΕΑ

Τα Peugeot Partner και Boxer ηγούνται των κατηγοριών τους, το πρώτο οκτάμηνο του έτους.

Advertisement
Advertisement

Νέα διάκριση για τη Peugeot. Τον περασμένο Αύγουστο η γαλλική μάρκα κατέλαβε την πρώτη θέση στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών με μερίδιο αγοράς 26%, γεγονός που επιβεβαιώνει τη μεγάλη ζήτηση των οχημάτων της από τους επαγγελματίες.

Επιπλέον, το οκτάμηνο της τρέχουσας χρονιάς τα δημοφιλή μοντέλα Peugeot Partner και Peugeot Boxer κατέχουν σταθερά την πρώτη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες της αγοράς.

Ειδικότερα, το Peugeot Partner για το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2021, ηγείται της κατηγορίας του η οποία αποτελεί το 35% της συνολικής αγοράς. Πρόκειται για το πλέον επιτυχημένο επαγγελματικό μοντέλο της εταιρείας, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του και στην Ευρώπη από το λανσάρισμά του το 2018. Στην… τροπαιοθήκη του βρίσκεται και ο τίτλος του International VAN of The Year (Διεθνές Βαν της Χρονιάς) το 2019.

Advertisement
Advertisement

Το Peugeot Boxer καταγράφει επίσης μεγάλη επιτυχία όντας πρώτο στην κατηγορία του στην  ελληνική αγορά, το οκτάμηνο ΙανουαρίουΑυγούστου 2021. Ένα από τα μεγάλα προσόντα του είναι πως προσφέρεται σε μία πληθώρα αμαξωμάτων που ταιριάζουν για κάθε χρήση και κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Τα περισσότερα επαγγελματικά μοντέλα της Peugeot διατίθενται ήδη και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις στο πλαίσιο εξηλεκτρισμού της μάρκας. Μάλιστα, διατηρούν ανόθευτα τα χαρακτηριστικά των συμβατικών εκδόσεων, όντας εξίσου πρακτικά.

Advertisement

Όπως αναφέρει  η Peugeot «Η σημαντική επιτυχία των επαγγελματικών της συνίσταται σε πλήθος παραγόντων, μεταξύ των οποίων, η υψηλή αξιοπιστία, οι προηγμένοι και πολυβραβευμένοι  κινητήρες πετρελαίου, η επιθετική εμπορική πολιτική της ελληνικής αντιπροσωπείας, καθώς και το πανελλαδικό δίκτυο διανομέων της μάρκας – το οποίο διαθέτει εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot e-208: Ιδανικό μέσα στην πόλη
Πάμε Κύθνο με το νέο PEUGEOT 208 από την ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.
Συγκριτική δοκιμή: Mercedes GLA 250e vs Peugeot 3008 Hybrid