Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το πολυτεκνικό του Βασίλη Σπανούλη!

Ελλάδα 18:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού το πολυτεκνικό του Βασίλη Σπανούλη!

ΝΕΑ

Ιδού το πολυτεκνικό του Βασίλη Σπανούλη!

ΝΕΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο πολύτεκνος άσσος του Ολυμπιακού που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα παρκέ,  δε θα μπορούσε να έχει άλλο αυτοκίνητο, παρά ένα ευρύχωρο, οικογενειακό, SUV…

Advertisement
Advertisement

Αποχωρεί λοιπόν από τα παρκέ ο σπουδαίος Βασίλης Σπανούλης! Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, πήρε ο «V-Span» και την έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Instagram.

«Το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεμάτο από έντονες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Μου έδωσε τα πάντα και του έδωσα τα πάντα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Kill-Bill».

Πλέον ο Σπανούλης, εκτός από τις άλλες δραστηριότητες που θα ξεκινήσει άμεσα και φυσικά θα έχουν σχέση με το μπάσκετ, θα απολαύσει ακόμα περισσότερο την πολυπληθή οικογένειά του!
Τον Ιανουάριο μάλιστα απέκτησε το 6ο του παιδί!

Advertisement
Advertisement

Αυτοκινητικά, ο Βασίλης είναι ένας καλός πελάτης της Audi. Ετσι το αυτοκίνητο που αναλαμβάνει τις οικογενειακές του μετακινήσεις είναι εδώ και χρόνια ένα επταθέσιο Q7, το οποίο πλέον δεν τον καλύπτει απόλυτα (με 6 παιδιά!). Η σύζυγος του διαθέτει ένα Audi A3!

 

Advertisement

 

Ο Σπανούλης αγόρασε πρόσφατα ένα τετρακίνητο Audi Q7 με τρεις σειρές καθισμάτων. Διαθέτει ένα 3λιτρο diesel κινητήρα απόδοσης 286PS και με μέγιστη ροπή τα 600kgm από τα 170rpm!

Advertisement

Η τιμή του Audi Q7 50TDi ξεκινάει από τα 77.100€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τι οδηγεί ο Λευτέρης Πετρούνιας
Αυτό είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά! (video)
Τι αυτοκίνητο οδηγεί η Μαρία Σάκκαρη;

Advertisement