Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hulkenberg: Μη ξεγράφετε τον Vettel!

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hulkenberg: Μη ξεγράφετε τον Vettel!

ΝΕΑ

Hulkenberg: Μη ξεγράφετε τον Vettel!

ΝΕΑ

Μπορεί ο Sebastian Vettel να έγινε το 2019 αποδέκτης έντονης κριτικής -και δικαίως- ωστόσο δεν πρέπει να τον ξεγράφουμε ενόψει της νέας σεζόν που αρχίζει στις 15 Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη του συμπατριώτη του, Nico Hulkenberg, που παρότι φέτος δεν θα είναι στο grid της Formula 1 αφού έχασε τη θέση του στη Renault από τον Esteban Ocon, κλήθηκε να σχολιάσει όσα συμβαίνουν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Μη ξεγράφετε τον Sebastian. Μπορεί να επιστρέψει πιο δυνατός. Στο πρόσωπο του Charles Leclerc έχει έναν ανταγωνιστικό teammate που τον δυσκόλεψε. Και που έχει νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Scuderia Ferrari, που υποδηλώνει πως αποτελεί το μέλλον της», είπε ο Hulkenberg στο AFP.

Advertisement
Advertisement

Μετά από 179 Grand Prix από το ντεμπούτο του το 2010 έως το φινάλε της περυσινής σεζόν, ο Γερμανός μάζεψε 511 πόντους, είχε δύο ταχύτερους γύρους και μία pole position.

Όσο για τον Vettel, πέρυσι έμεινε πέμπτος στην τελική βαθμολογία οδηγών, πίσω από το δίδυμο της Mercedes, τον Max Verstappen της Red Bull Racing και τον νεαρό teammate του στη Ferrari, τον Leclerc. Το συμβόλαιο του 32χρονους με την ιταλική ομάδα, ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς και παραμένει άγνωστο αν θα ανανεωθεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Πόσο χρειάζεται ο ανταγωνισμός για να αντιγράψει το DAS;
Οι μεγάλες ομάδες δεν θέλουν τον Alonso
Το επίσημο trailer της δεύτερης σεζόν: «F1: Drive to Survive»