Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε εντατικές δοκιμές το νέο Kia Picanto

Ελλάδα 19:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε εντατικές δοκιμές το νέο Kia Picanto

ΝΕΑ

Σε εντατικές δοκιμές το νέο Kia Picanto

ΝΕΑ

Η Kia ετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς τη νέα γενιά του supermini της μοντέλου, Picanto, το οποίο ήδη πραγματοποιεί τις απαραίτητες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με πηγές μέσα από το εργοστάσιο, το νέο Kia Picanto αναμένεται να διαθέτει φρέσκια αισθητική, με νέας σχεδίασης εμπρός φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρες, χειρολαβές, αλλά και διαφορετικής φιλοσοφίας 5η πόρτα. Θέλοντας να δώσει μεγαλύτερο και πιο άνετο χώρο επιβατών, πιθανότατα το νέο κορεάτικο μοντέλο να έχει αυξημένο μεταξόνιο, σε σχέση με τον προκάτοχό του, διατηρώντας πάντως όμοιο μήκος και πλάτος. Η γκάμα των κινητήρων δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί, με την επιλογή των μοτέρ να ξεκινά από τον τρικύλινδρο του 1,0 λίτρου με απόδοση 70 ίππων και 96 Nm ροπής, ενώ θα υπάρχει και ο τετρακύλινδρος 1.200άρης των 84 ίππων και 118 Nm. Δύο οι επιλογές και σε ότι αφορά τη μετάδοση, είτε χειροκίνητο, είτε αυτόματο, αμφότερα πέντε σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Πλούσιο αναμένεται να είναι το βασικό επίπεδο εξοπλισμού, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εμπρός και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες και cruise control. Προαιρετικά θα υπάρχουν ζάντες 16 ιντσών καθώς και σύστημα infotainment με οθόνη 8 ιντσών.