Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού ο πιθανός αντικαταστάτης της Bugatti EB110

Ελλάδα 17:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού ο πιθανός αντικαταστάτης της Bugatti EB110

ΝΕΑ

Ιδού ο πιθανός αντικαταστάτης της Bugatti EB110

ΝΕΑ

Ο νεαρός Ιταλός σχεδιαστής Salvatore Tommaseo μας παρουσιάζει την δική του καλλιτεχνική άποψη για το πώς φαντάζεται την μελλοντική Bugatti EB110.

Advertisement
Advertisement

 

H Bugatti μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, όπως για παράδειγμα την Divo, που έκανε την επίσημη παρουσίασή της στο Pebble Beach της Καλιφόρνια το περασμένο καλοκαίρι και που θεωρείται ως η επιτομή του design και των μηχανολογικών καινοτομιών. Για φέτος, η γαλλική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τίποτα προς το παρόν επίσημο, για το αν θα αποκαλύψει ένα νέο μοντέλο, αλλά σκεπτόμενοι ότι γιορτάζει τα 110 χρόνια παρουσίας της στα δρώμενα της αυτοκίνησης, ίσως να περιμένουμε ένα νέο hypercar. Πάντως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι υπάρχει μία πιθανότητα για να παρουσιάσει ένα ακόμα πιο exclusive μοντέλο από την Divo, το οποίο ίσως να αποτίνει φόρο τιμής σε μία από τις πιο «θρυλικές» Bugatti όλων των εποχών, την EB110. Ήδη έχουν δημιουργηθεί τα πρώτα σκίτσα, δια χειρός Salvatore Tommaseo, ενός νεαρού σε ηλικία Ιταλού που σπουδάζει βιομηχανικό σχέδιο.

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπουμε στις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, η νέα Bugatti EB110 θα διατηρεί το παραδοσιακό γαλάζιο χρωματισμό του αμαξώματος, ενώ διαθέτει την κλασσική εμπρός γρίλια. Το παρουσιαστικό της δείχνει πιο μίνιμαλ από το αυθεντικό μοντέλο, ενώ διαθέτει LED φωτιστικά σώματα και φυσικά το παρόν δίνει η μεγάλων διαστάσεων σταθερή πίσω αεροτομή. Ούτε λόγος εννοείται για τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν συνάδουν με την φαντασία του καλλιτέχνη.