Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βελτιωμένη BMW M550i κάνει την M5 να ζηλεύει!

Ελλάδα 19:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βελτιωμένη BMW M550i κάνει την M5 να ζηλεύει!

ΝΕΑ

Βελτιωμένη BMW M550i κάνει την M5 να ζηλεύει!

ΝΕΑ

H Μ550i xDrive είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο όχι όμως τόσο όσο και η κορυφαία M5. Ο γνωστός οίκος βελτιώσεων AC Schnitzer, βάζει τα πράγματα στη θέση του με την δημιουργία ενός αεροδυναμικού κιτ που μπορεί να κάνει ακόμη και την κορυφαία έκδοσης της Σειρά 5 να ζηλέψει! ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το αεροδυναμικό κιτ του AC Schnitzer προσθέτει ένα σεβαστών διαστάσεων σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα,ενώ ένας μεγάλος αεροδυναμικός διαχύτης κάνει την εμφάνισή του και στο πίσω μέρος με την εικόνα να συμπληρώνεται από την όχι και τόσο διακριτική αλλά ταιριαστή αεροτομή. Ο σταρ βέβαια σε αυτό το σημείο είναι το τελικό της εξάτμισης με τις τέσσερις απολήξεις που έχει αντικαταστήσει το εργοστασιακό κομμάτι. Σίγουρα προσφέρει κάτι παραπάνω στον τομέα των επιδόσεων αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που βρίσκεται εκεί… Είπαμε θέλουμε να μπούμε στο μάτι της M5! Οι σφυρήλατες αλουμινένιες ζάντες με την χαρακτηριστική σχεδίαση του γερμανικού οίκου γεμίζουν ιδανικά τους θόλους της M550i.

bmw-m550i-with-ac-schnitzer-640-3

Οι περιποιήσεις του γερμανικού οίκου συνεχίζονται και στο εσωτερικό με το καφέ δέρμα να συνδυάζεται με λευκές ραφές και να καλύπτει τις σημαντικότερες επιφάνειες και το ξύλο ν προσθέτει με την παρουσία του επιπλέον πόντους χλιδής.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από το τελικό δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές στον δίτουρμπο V8 κινητήρα των 4,4 λίτρων που αποδίδει 462 ίππους και 66,4 κιλά ροπής.

Δείτε και κυρίως ακούστε τον εξαιρετικό ήχο που απελευθερώνει η M550i με το τελικό της γερμανικής εταιρίας στο βίντεο που ακολουθεί.