Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 12:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
string(14) "ilektrika-2023"

Ford Mustang Mach-E

Από την πρώτη στιγμή που η Ford παρουσίασε την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E κατάφερε να γίνει σύμβολο ελευθερίας, διατηρώντας όλο το δυναμισμό και τον έντονο χαρακτήρα που εκπέμπει το θρυλικό pony.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/9

Peugeot e-208

Η καταπληκτική πορεία του Peugeot 208 στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς το γαλλικό supermini έδειξε ανωτερότητα σε όλους τους τομείς. Ιδιαίτερη στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση e-208 το κοινό συνεχίζει να δείχνει την προτίμησή του απολαμβάνοντας μάλιστα άμεση διαθεσιμότητα σε προνομιακές τιμές στο δίκτυο της Peugeot.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/9

Mercedes EQA

Τα νέας γενιάς ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-Benz ακολουθούν μια δική τους, μοναδική σχεδίαση που συνδυάζει την πολυτέλεια, τον δυναμισμό και φυσικά την ιδιαίτερη “ηλεκτρική” αισθητική. Η EQA αποτελεί την πύλη εισόδου στον premium κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/9

DS 3 E-TENSE

Η DS Automobiles είχε μπροστά της ένα πολύ δύσκολο έργο όταν αποφάσισε να αναβαθμίσει το ήδη εξαιρετικό DS 3. Όταν λοιπόν έδειξε το καινούριο DS 3 έκανε ξεκάθαρο σε όλους ότι η γαλλική μάρκα έχει εκείνο το μαγικό άγγιγμα που κάνει τα προϊόντα της να φτάσουν σε επίπεδα αισθητικής και τεχνολογίας που δύσκολα μπορεί να προσεγγίσει ο ανταγωνισμός.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/9

Opel Mokka-e

Η Opel επέλεξε τα τελευταία χρόνια να ακολουθήσει μια τολμηρή αισθητική προσέγγιση στα μοντέλα της και το αποτέλεσμα την δικαίωσε. Το ηλεκτρικό Mokka-e από την πρώτη στιγμή έθεσε νέα δεδομένα στην κατηγορία των SUV συνδυάζοντας την καινοτομία, την αντισυμβατικότητα και την τεχνολογία σε ένα άκρως ελκυστικό πακέτο που… ηλεκτρίζει.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/9

CUPRA Born

Οι σχεδιαστές του CUPRA Born είχαν κάτι εντελώς αντισυμβατικό στο μυαλό τους όταν δημιουργούσαν το 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό και ουσιαστικά έβαλε άμεσα το Born σε ρόλο πρωτοπόρου όχι μόνο στην κατηγορία του αλλά και σε όλη τη νέα γενιά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/9

Citroen e-C4

Το καινούριο αμιγώς ηλεκτρικό Citroen e-C4 διαθέτει όλη την υψηλού επιπέδου τεχνολογία της γαλλικής μάρκας, τις μοντέρνες λύσεις ηλεκτροκίνησης, τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και φυσικά την παραδοσιακά κορυφαία άνεση της Citroen. Πρόκειται δηλαδή για ένα μοναδικό ηλεκτρικό crossover με έντονη προσωπικότητα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/9

Volkswagen ID.3

Δεν χωρά αμφιβολία ότι το Volkswagen ID.3 είναι το απόλυτο success story για την γερμανική μάρκα. Αυτή η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του ηλεκτρικού hatchback συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά με την καινούργια, αναβαθμισμένη έκδοσή του.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/9