Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μέσα Σταθερής Τροχιά: Πώς θα διεξαχθούν τα δρομολόγια στις 28/2

Ελλάδα 11:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μέσα Σταθερής Τροχιά: Πώς θα διεξαχθούν τα δρομολόγια στις 28/2

ΝΕΑ

Με κοινή ανακοίνωση, το Σωματείο Εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το κοινό, για την ημέρα της μεγάλης πανελλαδικής απεργίας.

Advertisement
Advertisement

Από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ), την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, ημέρα συμπλήρωσης δυο ετών από την τραγωδία στα Τέμπη.

Με κοινή ανακοίνωσή τους, τα Σωματεία Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, τονίζουν πως αποφάσισαν την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας, ωστόσο το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Τραμ θα κυκλοφορούν από τις 9:00 π.μ. έως τις 17:00, ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία του Συλλόγου «Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28/02/2023».

Ειδικότερα, αναφέρουν «τιμώντας τα θύματα και τις οικογένειές τους, συμμετέχουμε και στηρίζουμε την Πανελλαδική Απεργία στις 28 Φλεβάρη, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας, μνήμης και αντίστασης!! Ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία του Συλλόγου «Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28/02/2023»,. αφενός συμμετέχουμε στην κινητοποίηση αυτή, αφετέρου συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου, με ενδιάμεση «διακοπή» της απεργίας! Συνεπώς, για τη διευκόλυνση του συλλαλητηρίου, την Παρασκευή 28-2-2025, οι συρμοί θα κινηθούν από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Advertisement
Advertisement

Στις 11:00 π.μ. της ίδιας ημέρας, στο Σύνταγμα, γινόμαστε ένα με το ποτάμι αλληλεγγύης και διαμαρτυρίας των συνανθρώπων μας! Γιατί η δικαιοσύνη απονέμεται στα δικαστήρια αλλά κατακτιέται στους δρόμους».

Οι εργαζόμενοι, καλούν την εταιρεία ( ΣΤΑΣΥ ΑΕ), να μεριμνήσει για τη μέγιστη εξυπηρέτηση του πλήθους και την ομαλή του μετάβαση, μέσω των συρμών και των υπηρεσιών ασφαλείας της ΣΤΑΣΥ.