Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην παραγωγή το 2020 η ηλεκτρική BMW iX3

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην παραγωγή το 2020 η ηλεκτρική BMW iX3

ΝΕΑ

Στην παραγωγή το 2020 η ηλεκτρική BMW iX3

ΝΕΑ

To πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV στην ιστορία της BMW, η περίφημη iX3, θα ξεκινήσει την παραγωγή του το 2020, προσφέροντας αυτονομία άνω των 440 km στον κύκλο WLTP.

Advertisement
Advertisement

Το BMW iX3 είναι ένα καινοτόμο, αποδοτικό όχημα μηδενικών ρύπων, κατάλληλο και για καθημερινή χρήση. Διαθέτει όπως προείπαμε αυτονομία άνω των 440 km στον κύκλο WLTP, που παρέχονται από μια μπαταρία 74 kWh.

Ο  ηλεκτροκινητήρας της BMW iX3 αποδίδει μέγιστη ισχύ 210 kW/286 hp. Η ροπή των 400 Nm προσφέρει υψηλή επιτάχυνση από στάση η οποία διατηρείται ακόμα και στις υψηλές στροφές λόγω της καινοτόμου φιλοσοφίας της BMW.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Sports Activity Vehicle (SAV) είναι πρωτοπόρος της τεχνολογίας BMW eDrive 5ης γενιάς, που αρχής γενομένης από το 2021, θα χρησιμοποιηθεί και στα BMW i4 και BMW iNEXT.

Advertisement
Advertisement

Για το σκοπό αυτό, τόσο το σύστημα κίνησης όσο και η μπαταρία υψηλής τάσης με πρωτοποριακή τεχνολογία κυψελών έχουν πλήρως επανασχεδιαστεί. Στη BMW iX3, η τεχνολογική πρόοδος διασφαλίζει την κλασική οδηγική εμπειρία της μάρκας σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση και μία πρωτοφανή ισορροπία βάρους και αυτονομίας.

Με την προσθήκη της iX3, η BMW X3 θα γίνει το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα διατίθεται με συμβατικούς κινητήρες βενζίνης και diesel και με plug-in υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική κίνηση.

Advertisement

Προσφέροντας τη «δύναμη της επιλογής», η παγκόσμια μάρκα λαμβάνει υπόψη τις διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών σε όλο τον κόσμο καθώς και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στη μείωση των εκπομπών CO2. Η BMW iX3 θα παράγεται για την παγκόσμια αγορά από την κοινοπραξία BMW Brilliance Automotive στο Shenyang, Κίνα.

Advertisement