Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 5:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
string(13) "pure-electric"

Jaguar I-PACE

H Jaguar I-PACE έχει σημειώσει πολλές σημαντικές διακρίσεις από το πρώτο λανσάρισμά της, ενώ -συνεχίζει- να ξεχωρίζει στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων. H ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου φέρει καινούριο σύστημα πολυμέσων και ταχύτερο σύστημα φόρτισης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/9

Ford Mustang Mach-E

Η Ford διευρύνει την γκάμα της εμβληματικής Mustang με την προσθήκη της νέας Mustang Mach-E, που είναι αμιγώς ηλεκτρική και συνδυάζει τις επιδόσεις ενός σπορ αυτοκινήτου με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/9

Mercedes EQA

Η EQA είναι το νέο, βασικό μοντέλο για την είσοδο στον εξολοκλήρου ηλεκτρικό κόσμο της Mercedes-EQ. Η «ηλεκτρική» αισθητική της σχεδίασής της αποπνέει την χαρακτηριστική σύγχρονη πολυτέλεια της μάρκας Mercedes-EQ.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/9

Peugeot e-2008

Το νέο Peugeot e-2008 φλερνει τη ηλεκτροκίνηση στα SUV. Προσφέρει μία ευχάριστη ήσυχη και άνετη κίνηση χάρη στον αμιγώς ηλεκτρικό του κινητήρα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για μία εναλλακτική μορφή μετακίνησης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/9

Citroen C4 Ë-C4 C-Cross–100% Electric

Η Citroen «φέρνει την ηλεκτροκίνηση για όλους» με το νέο Ë-C4 C-Cross – 100% Electric. Με αυτόν τον τρόπο η μάρκα συνεχίζει τον εξηλεκτρισμό της και γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην κατηγορία των Crossovers.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/9

DS 3 Crossback E-TENSE

Το DS 3 Crossback E-TENSE είναι πρωτοπόρος, καθώς είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα της πολυτελούς κατηγορίας των compact SUV και συγκεντρώνει όλη την τεχνογνωσία των μοντέλων της φίρμας σε compact διαστάσεις.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/9

Volkswagen ID.4

Το νέο ID.4 είναι το πρώτο SUV της Volkswagen που εκφράζει ένα από τα οράματα της μάρκας, την ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρικών οχημάτων που ικανοποιούν σύγχρονες ανάγκες και επιθυμίες, συνδυάζοντας προσιτή τιμή, ενεργειακή απόδοση και αειφορία.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/9

Αrmet Mobility

Ο στόχος της Armet Mobility είναι να δημιουργήσει ένα μέλλον μηδενικών εκπομπών ενέργειας και κινητικότητας. Ενσωματώνουμε τις μπαταρίες του οχήματος στο ηλεκτρικό δίκτυο χρησιμοποιώντας έξυπνες λύσεις φόρτισης και ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο, προωθούμε την ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, σταθεροποιούμε το ηλεκτρικό δίκτυο και καθιστούμε την ηλεκτρική κινητικότητα πιο προσιτή. Η εταιρεία τεχνολογίας ιδρύθηκε το 2020 αλλά η εμπειρία της έρχεται από την μητρική της ARMET με εμπειρία στον κλάδο της ενέργειας από το 1957.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/9